Cum slabesti in functie de zodie? Afla ce dieta ti se potriveste

Cum slabesti in functie de zodie? Afla ce dieta ti se potriveste
Cum slabesti in functie de zodie? Afla ce dieta ti se potriveste

Vrei sa pierzi kilogramele in plus rapid si sanatos? Trebuie sa iei in considerare si semnul tau zodiacal, care are multe de spus in cura ta de slabire.

 

BERBEC

Scopul tau este sa te simti confortabila cu trupul tau si sa fii mai usoara. Stii de ce ai nevoie pentru urmatoarele saptamani. Pune punct exceselor fara a-ti impune insa restrictii mari.

Trebuie sa reduci consumul de paine, branza si dulciuri. Evita sarea si piperul si inlocuieste-le cu ierburi. Bea mult ceai verde si renunta la mancarurile cu grasimi. In schimb, axeaza-te pe lgume verzi si pana la 7 porti de fructe si vegetale pe zi.

 

TAUR

Devii constienta de gravitatea situatiei de-abia atunci cand nu-ti mai poti inchide pantalonii. Iti este foarte greu sa te abtii, asa ca trebuie sa alegi o dieta care sa-ti permita sa mananci.

Cum? Trebuie doar sa reduci cantitatile. Scapa de carnea gatita, produsele din lapte si dulciurile. Fa-ti un stoc bun de legume de sezon, peste, fructe de mare, tofu si ierburi. Mananca multe supe si salate, inlocuieste inghetatele cu creme din fructe si smoothi-urile din lapte cu cele din soia.

 

GEMENI

Gemenii sunt considerati dolofani de cele mai multe ori. Nu le place sa faca sport si sar deseori peste mese.

Pentru a reusi sa tii o dieta, trebuie sa-ti organizezi timpul si sa iti iei mancarea la pachet. Include in dieta rosii, fructe, ardei si multe fibre precum sparanghel, broccoli. Gateste-ti ghiveciuri, mananca sushi, peste si fructe de mare. Include migdale, muguri de pin si alune de padure. Trebuie sa reduci cafeaua si sa o inlocuiesti cu ceai verde.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cat investesti in ochelarii tai de soare, avand in vedere ca ei iti protejeaza sanatatea ochilor?

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies