Cum slabesti in functie de zodie? Afla ce dieta ti se potriveste

Cum slabesti in functie de zodie? Afla ce dieta ti se potriveste
Cum slabesti in functie de zodie? Afla ce dieta ti se potriveste

RAC

Greutatea ta variaza in functie de ciclurile lunii. Din cauza sistemului tau digestiv fragil, trebuie sa mananci in locul linistite. Dieta ta ideala trebuie sa fie plina de poezie si savoare. Trebuie sa inveti sa stai departe de frigider si sa reduci produsele lactate cat de mult posibil. Alege fructe cu un nivel scazul de zahar, cereale, seminte si orez. Mananca legumele gatite si bea apa intre mese.

 

LEU

Nativele acestei zodii nu prea au probleme de greutate, insa pot castiga in greutate atunci cand se asteapta cel mai putin. Ai grija la mancarurile acide, precum citricele, rosiile, ananasul, kiwi, carnea gatita si fereste-te de stimulente, precum cafeaua, alcoolul, mancarea picanta si ceaiul negru. Bea multe sucuri din fructe si mananca multe legume colorate. Nu uita de apa si de ceaiurile din plante.

 

FECIOARA

Fecioarele nu pot sa improvizeze niciodata o dieta, asa ca trebuie sa mearga neaparat la un nutritionist. Cantaresc fiecare aliment si numara caloriile. Pot manca orice, dar trebuie sa aiba grija la cantitati. Trebuie sa gateasca mancarea fara a adauga uleiuri si grasimi. Produsele lactate sunt ok, dar doar dimineata. Adora legumele crude, insa nu se impaca deloc cu vinul.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cat investesti in ochelarii tai de soare, avand in vedere ca ei iti protejeaza sanatatea ochilor?

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Detaliul surprinzător observat la Edi Iordănescu după participarea la EURO 2024

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies