VIDEO Cum trăia Giovanni Becali în închisoare? „Eu dictam câți trebuia să fim într-o celulă! Mâncam pachete numai de acasă. Nu se fuma în cameră.”

VIDEO Cum trăia Giovanni Becali în închisoare? „Eu dictam câți trebuia să fim într-o celulă! Mâncam pachete numai de acasă. Nu se fuma în cameră.”
VIDEO Cum trăia Giovanni Becali în închisoare? „Eu dictam câți trebuia să fim într-o celulă! Mâncam pachete numai de acasă. Nu se fuma în cameră.”

Celebrul impresar de fotbal a avut o viață ușoară în închisoare.

Giovanni Becali a fost invitat în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, acolo unde a vorbit despre perioada pe care a petrecut-o în închisoare.

Afaceristul a fost condamnat la 6 ani și 8 luni de pușcărie, făcuți alături de fratele lui, Victor Becali, și de prietenul său, Cristi Borcea, în „Dosarul Transferurilor”.

Citește și: VIDEO Giovanni Becali, declarații neașteptate despre cum și-a trimis nevasta singură pentru a-i cunoaște părinții. “Unde am trimis-o eu pe femeie? S-o mai întoarce?”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum trăia Giovanni Becali în închisoare?
Giovanni Becali[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Am învățat să pun răul în față, ca atunci când iese bine să fie bonus.” Valentina Pelinel, despre dezamăgirile avute cu privire la oamenii din jur și lecțiile învățate

Giovanni Becali, viață ușoară în închisoare

Becali a avut parte de un trai bun în închisoare. Acesta a împărțit celula o perioadă cu fratele său și cu Cristi Borcea. Ulterior, însă, a avut și alți colegi de celulă, pe care îl alegea după nivelul de intelect.

Giovanni Becali a avut o viață ușoară în închisoare, fiind privilegiat și făcând legea în spatele gratiilor. Cunoscutul impresar de fotbal avea anumite reguli stricte pe care toată lumea trebuia să le respecte.

Am avut 4, 5 sau 6. Eu dictam câți trebuia să fim într-o celulă. O celulă renovată de mine cu aprobarea penitenciarului. Wc-uri din alea turcești, dar eu am vrut datorită vârstei și respectului, un wc pe care să pot să mă așez.

Mi s-a aprobat și ăla, l-am luat și pe ăla. Eu ziceam câți, cum. Nu se fuma în cameră. Aveam numai oameni cu carte în celulă la mine. Eu am scris 3 cărți, pentru care mi s-au dat 3 luni. Am muncit. Scriam câte mașini de spălat au băgat ăia acolo, la birou. Mâncam pachete numai de acasă. Nu am mâncat niciodată ce dădeau ei și cu mine mâncau și cei din cameră.
Oameni care trebuia să aibă măcar un liceu, ca să am cu cine vorbi. Pe Borcea și afară, când fuma trabuc, îl trimiteam în capătul curții, în partea cealaltă. M-a zăpăcit cu trabucul ăla
.”, a povestit Giovanni Becali.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Roxana Dobre, mesaj pentru urmăritorii din online, după ce mulți dintre ei au crezut că ea și Florin Salam s-au despărțit. „Stați liniștiți.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul prin care Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal: "Am fost binecuvântat și onorat să practic acest sport"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies