VIDEO Giovanni Becali, declarații neașteptate despre cum și-a trimis nevasta singură pentru a-i cunoaște părinții. “Unde am trimis-o eu pe femeie? S-o mai întoarce?”

VIDEO Giovanni Becali, declarații neașteptate despre cum și-a trimis nevasta singură pentru a-i cunoaște părinții. “Unde am trimis-o eu pe femeie? S-o mai întoarce?”
VIDEO Giovanni Becali, declarații neașteptate despre cum și-a trimis nevasta singură pentru a-i cunoaște părinții. “Unde am trimis-o eu pe femeie? S-o mai întoarce?”

Afaceristul a vorbit despre momentul în care și-a trimis nevasta singură la casa părintească, pentru a-i cunoaște familia.

Giovanni Becali, sub numele său real Ioan Becali, este un om de afaceri și impresar român de fotbal, fratele lui Victor Becali și verișorul lui Gigi Becali. Invitat în cadrul emisiunii Online Story by Cornelia Ionescu, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, Giovanni Becali și-a spus povestea necenzurată a vieții sale de până acum, dar și prin toate lucrurile prin care a trecut impresarul de fotbal.

A fost departe de casă, plecat peste 20 de ani în Occident, și-a cunoscut partenera de viață care avea să-i devină soție și a povestit cum a trimis-o singură, la casa părintească, pentru a-i cunoaște familia. Imediat după ce a făcut acest pas și a conștientizat că a trimis-o la casa veche a familiei, într-o iarnă dură, a început să se gândească dacă cumva aceasta se va mai întoarce înapoi.

“Nevasta spune unchiului “sărut-mâna”, soției lui “sărut-mâna”. În ‘85 s-a născut prima fată, în ‘84 am trimis-o pentru prima dată în România. Când a văzut zăpada aceea, casa veche, stil vagon, tata nu curățase tot trotuarul. Când a văzut în aeroport, venea la Otopeni. După ce a plecat avionul, m-am gândit: “unde am trimis-o eu pe femeie? Să vadă oile, să vadă brânza, să vadă zăpadă.

S-o mai întoarce?” Când a văzut uniformă aia de atunci, eu nu puteam merge. Când a văzut la Otopeni, au așteptat-o ai mei, tata se gândea că e negresă, eu spunându-le că ea e creolă. M-au întrebat ce înseamnă creolă, le-am spus că mai bronzată. “De unde?” “Din Columbia.”, a povestit Giovanni Becali.

Cum a fost întâlnirea soției lui Giovanni Becali cu familia impresarului

Citește și: Gigi Becali, despre averile lumești și sufletești pe care le lasă fiicelor sale! „Vă fac palate și aici și vă fac palate și în ceruri.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Giovanni Becali
Giovanni Becali[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum au reacționat părinții lui Gigi Becali când au auzit că vor avea băiat, după două fete. „Cu stea în frunte te-am cerut, așa mi te-a dat.”

Părinții lui Giovanni Becali aveau teama ca aceasta să nu fie negresă și au fost destul de sceptici înainte să o cunoască. Odată ajunsă la casa familiei, au intrat în casă, a făcut cunoștință cu toată lumea, iar de atunci, când impresarul nu putea să vină acasă, partenera lui de viață venea de două ori pe an să-i viziteze.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

“După care tot cu teama aceasta, spunea că dacă e negresă nu mai vine acasă, stătea după un stâlp. Au văzut-o, au dus-o acasă. A început să zică și el “Si, Si” doar cu “Si” a rămas. După, până în 90, când am venit eu prima dată, venea de două ori pe an. Așa spunea tata: “Trădătorule”, că eu am plecat și ei au rămas la 200 de oi.”

, a mai povestit celebrul impresar din fotbalul românesc.

Giovanni Becali
Giovanni Becali[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum au reacționat părinții lui Gigi Becali când au auzit că vor avea băiat, după două fete. „Cu stea în frunte te-am cerut, așa mi te-a dat.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este femeia cu cea mai lungă limbă din lume? A intrat în Cartea Recordurilor: "Cei mai mulți sunt doar șocați și râd"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Decizie radicală luată de Bianca Giurcă, după confruntarea cu Giuly si Robert! Ce se întâmplă între concurenta de la „Casa Iubirii” și Patrick: „S-au acumulat mai multe lucruri”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies