Cum transformi pasiunea in job sau cum castigi bani din hobby-ul tau

Cum transformi pasiunea in job sau cum castigi bani din hobby-ul tau
Cum transformi pasiunea in job sau cum castigi bani din hobby-ul tau

Traim vremuri moderne, pline de oportunitati, in care putem sa facem multe, multumita deschiderii la nivel global a pietelor.

Cum transformi pasiunea in job sau cum castigi bani din hobby-ul tau. Traim vremuri moderne, pline de oportunitati, in care putem sa facem multe, multumita deschiderii la nivel global a pietelor. Traim vremuri in care suntem atrase de ideea de a fi complet stapane pe viata noastra. Ne place ideea de a fi sef. Si, daca ne gandim putin, chiar putem sa facem asta. Putem sa fim propriul nostru sef.

Tot ce avem nevoie este curajul de a ne transforma pasiunea in job. Nu suntem aici sa spunem ca va fi usor. Sa gestionezi o afacere, indiferent de cat de mare sau de mica e, implica multa dedicare si efort, cat si cunoasterea unor skilluri antreprenoriale. In spatele unui om care a reusit pe cont propriu este multa munca. Mult entuziasm, multa emotie si pe alocuri esec si dezamagiri. Dar nu te intrista, in curand vei culege roadele.
Iata cum sa faci bani din hobby si care este mindestul de care ai nevoie:

Cum transformi pasiunea in job sau cum castigi bani din hobby-ul tau
Cum transformi pasiunea in job sau cum castigi bani din hobby-ul tau[Sursa foto: PixaBay]

Crede in tine si in pasiunea ta

Daca vrei sa incepi cu dreptul, primul pas pe care trebuie sa il pasesti este in directia entuziasmului, sa crezi cu tarie in pasiunea ta si in tine. Orice s-ar intampla, nu te opri din avea incredere in succesul proiectului tau.

Sigur ca vei avea obstacole, te vei mai descuraja pe parcurs, insa nu trebuie sa te opresti niciodata din a crede ca vei ajunge acolo sus. Si, ca sa iti anticipam situatia, cand vei povesti apropiatilor despre ideea ta, sa nu ai pretentii de la acestia sa resimta acelasi entuziasm pentru proiectul tau precum resimti tu. Asta nu inseamna ca nu iti doresc binele sau nu vor aplauda la succesul tau.
Sunt insa sanse sa isi proiecteze propriile frici asupra ta despre ce inseamna sa fii mic antreprenor si sa incerce sa te descurajeze, gandind ca daca ei nu pot face, nu vei putea nici tu. Nimic mai fals de atat.  

Dedica-te 24 din 24

Antreprenoriatul are etape. Si prima etapa este evident cea mai dificila, care te solicita enorm, in conditiile in care sansele sunt mari sa nu ai alti angajati si sa le faci tu pe toate.

Devine extrem de solicitant. Acum este momentul sa dai tot ce poti, ca sa construiesti ceva sustenabil. Crede-ma, te vei relaxa mai incolo.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fii perseverenta

Trebuie sa fii perfect constienta ca odata ce ai luat-o pe acest drum, nu mai poti da inapoi.

Perseverenta, in acest context, inseamna sa faci tot ce este necesar chiar sic and esti obosita si fara chef. Sa alegi calea antreprenoriatului nu este acelasi lucru cu a fi angajat cand, daca intr-o zi nu te simti bine sau nu ai chef, ceri o zi libera si salariul curge.

Cum transformi pasiunea in job sau cum castigi bani din hobby-ul tau
Cum transformi pasiunea in job sau cum castigi bani din hobby-ul tau[Sursa foto: PixaBay]

Investeste sume mici

Unele pasiuni, prin natura activitatii lor, aduc bani imediat.

Altele, fara o investitie, nu pot produce. Indifferent de situatie, va trebui sa investesti, daca iti doresti sa cresti. Asta nu inseamna insa ca trebuie sa iti pui toti banii la bataie, pana ce ajungi sa te destabilizezi. Gandeste bine felul in care iti gestionezi bugetul, dar intelege ca trebuie sa ai un buget, care implica si cheltuieli.

Fa-ti povestea cunoscuta

Este o poveste frumoasa cee ace faci tu si ar trebui sa te mandresti cu ea si chiar sa o prezinti lumii. Poti chiar inspira alte femei tinere pline de hobbyuri si pasiuni sa iti urmeze drumul, primind poate chiar pasi calauzitori de la tine.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: CITEȘTE: Ce meserii sunt bine platite în România

Citeste si: Statul dă bani! Cine poate primi până la 800.000 de euro?!

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce și-a dorit Andreea Esca prima dată când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies