Cum vopsim sufrageria astfel încât să fim în trend!

Cum vopsim sufrageria astfel încât să fim în trend!
Cum vopsim sufrageria astfel încât să fim în trend!

Alegerea unei culori pentru a vopsi pereții sufrageriei este o decizie destul de mare, mai ales că majoritatea oamenilor petrec mult timp relaxându-se pe canapea sau distrându-se cu cei dragi in acest spațiu. S-ar putea să doriți o culoare a vopselei care să fie atât unică, cât și atrăgătoare, dar pe care o veți iubi chiar dacă vă răzgândiți în legătură cu mobilierul sau alegerile de decor câțiva ani mai tarziu, motiv pentru care probabil veți fi surprinși de cea mai bună tendință de culoare a camerei de zi din 2020.

Cum vopsim sufrageria astfel încât să fim în trend! Alegerea unei culori pentru a vopsi pereții sufrageriei este o decizie destul de mare, mai ales că majoritatea oamenilor petrec mult timp relaxându-se pe canapea sau distrându-se cu cei dragi in acest spațiu. S-ar putea să doriți o culoare a vopselei care să fie atât unică, cât și atrăgătoare, dar pe care o veți iubi chiar dacă vă răzgândiți în legătură cu mobilierul sau alegerile de decor câțiva ani mai tarziu, motiv pentru care probabil veți fi surprinși de cea mai bună tendință de culoare a camerei de zi din 2020.

Cum vopsim sufrageria astfel încât să fim în trend!
Cum vopsim sufrageria astfel încât să fim în trend!

Potrivit unui sondaj realizat de 200 de experți în design, 45% dintre experți au remarcat albul drept cea mai populară tendință de culoare a camerei de zi a anului. Da, chiar dacă în mod tradițional pereții albi au fost considerați un pic, bine, plictisitori, se pare că albul este favorizat printre designeri, deoarece funcționează cu o gamă largă de stiluri de decor și mobilier, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji niciodată că pereții se ciocnesc cu accesoriile casei.

Aspectul puternic și modern pe care îl conferă vopseaua albă este perfect pentru o cameră de zi și permite mobilierului și accentelor să iasă în evidență oferind în același timp un aspect curat.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Vibrații calmante in materie de culoare pentru anul 2021

40% dintre experti considera a doua nuanta ca selectie un gri cald, ceea ce are sens, dat fiind că griul a fost o alegere extrem de populară de ani de zile. Dar se pare că experții consideră că tendința „totul gri” ar putea scădea în curând, doar 20% considerându-l ca o alegere generală de culoare populară pentru 2020.

Completând primele cinci culori pentru camerele de zi, în special, sunt marourile, nuantele de alune și verde menta.

Se pare că neutrele reci continuă să domnească în general, 57% dintre participanți considerând drept cea mai populară alegere pentru întreaga casă.

Citeste si: Combinații de culori care vă vor face prietenii verzi de invidie

Iar pentru cei care doresc să-și cumpere sau să-și vândă casele în acest an, neutrele reci sunt, de asemenea, alegerile de top pentru culorile vopselei exterioare.

Cu toate acestea, dacă vă place o nuanță vibrantă pe pereți, nu vă temeți, culorile îndrăznețe au întotdeauna loc: 20 la sută dintre participanți au menționat tonurile vibrante ca alegerea lor preferată pentru pereții interiori.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies