Cum vor fi influentate zodiile de echinoctiul de toamna 2017 - Schimbarile majore incep pe 22 septembrie!

Cum vor fi influentate zodiile de echinoctiul de toamna 2017 - Schimbarile majore incep pe 22 septembrie!
Cum vor fi influentate zodiile de echinoctiul de toamna 2017 - Schimbarile majore incep pe 22 septembrie!

În următoarele 3 luni de zile, odată cu echinocţiul de toamnă de pe 22 septembrie şi până la solstiţiul de iarnă, fiecare zodie va avea parte de schimbări majore, pe care le va resimţi în mod diferit.

Citeşte previziunile pentru fiecare zodie în parte, valabile până la Solstiţiul de iarnă. Pune în aplicare recomandările şi vei avea parte de o toamnă reuşită.

BERBEC/ ASCENDENT ÎN BERBEC

În următoarele 3 luni de zile încearcă să aduci mai multă iubire în viaţa ta, pe cât posibil să treci la un alt nivel din punct de vedere afectiv. Partea financiară va fi şi ea bine susţinută în această toamnă: dacă ai dat bani cu împrumut, aceştia se vor întoarce la tine înmulţiţi.

Sănătatea va începe să pună probleme, atenţie la medicamentele luate după adumite consultări cu internetul, mergi la doctor. Recomandăm să fii atent la ceea ce vei spune, întrucât sunt şanse să-i superi pe şefi.

TAUR/ ASCENDENT ÎN TAUR

În următoarele 3 luni de zile vei avea parte de reuşite la locul de muncă, cei care se împotriveau ideilor tale recunosc acum că te-au subestimat.

Afirmă-te pe cont propriu cât mai mult, vei prinde mai multă încredere în forţele proprii. Iubirea bate la porţile inimii tale, te simţi apreciat şi te implici în tot ceea ce înseamnă munca în doi, sunt şanse să mai apară un membru în familie. Sănătatea în această perioadă este bine susţinută; dacă apar ceva probleme, ele vin de la prea mult stres şi asumarea unui număr prea mare de obligaţii.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop Mihai Voropchievici 11-17 septembrie 2017! Doua zodii au o saptamana de cosmar

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies