Cum vrei să fii sedusă, potrivit zodiei tale

Cum vrei să fii sedusă, potrivit zodiei tale
Cum vrei să fii sedusă, potrivit zodiei tale

Cu ajutorul horoscopului putem descoperi câteva din răspunsurile mult dorite, deoarece când vine vorba despe cum să seduci fiecare zodie fiecare are preferinţele sale.

Seducţia nu doar că pune lururile în mişcare, dar îţi poate stârni interesul imediat. Dacă cineva nu stăpâneşte tehnica seducţiei se poate spune că nu este priceput nici în pat. Ar trebui să descoperi ce tehnică funcţionează cel mai bine în cazul tău, după aceea vei putea împărtăşi acest lucru şi cu ceilalţi.

Puteţi găsi aici preferinţele personale ale fiecărei zodii

Berbec

Ţi-ar plăcea ca cel care te seduce să fie încrezător, puternic şi să facă primul pas. Nu ţi-ar plăcea să te domine constant, deoarece şi tu îţi doreşti să deţii controlul uneori. Complimentele referitoare la felul în care arăţi cu siguranţă îţi vor atrage atenţia. Dacă observi aceeaşi intesitate şi energie de care tu dai dovadă de la partenerul tău cu siguranţă vei fi intrigat.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce surpriză a pregătit mama Geta pentru cei care vor merge la ea la piață să cumpere din produsele sale. „Vi le dau cu tot dragul”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies