Cutremur în România, luni dimineaţă! Ce magnitudine a avut

Cutremur în România, luni dimineaţă! Ce magnitudine a avut
Cutremur în România, luni dimineaţă! Ce magnitudine a avut

Un cutremur cu magnitudinea de 3 grade pe scara Richter s-a produs luni dimineaţa în judeţul Vrancea, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Al patrulea seism din ultimele zile

Cutremurul s-a produs la adâncimea de 131 de kilometri, iar oraşele cele mai apropiate de epicentrul cutremurului sunt Odobeşti (40km), Panciu (46km), Râmnicu Sărat (51km), Oneşti (52km) şi Focşani (53km).

Citeste si: "Adevărul despre sora mea. Într-una din seri am început să bem, iar ea a început să plângă că nu e mulțumită de viața ei. Cumva, am ajuns să ne sărutăm și să facem sex"

Citeste si: Femeia s-a dus în dormitorul copilului de 11 ani, s-a întins lângă el și a început să îl mângâie. I-a cerut apoi să facă dragoste cu ea. Băiatul i-a șoptit ceva la ureche, dar partida a continuat

Citeste si: Ce relație există între Otniela Sandu și Iulian Pîtea? Ea e cea mai dorită ”fermieră”; el, cel mai cuceritor exatlonist

Citeste si: Doamne, ce a putut să declare Cătălin Botezatu despre Adelina Pestriţu! Uite ce crede cu adevărat despre ea! “Ce naiba cauţi aici?”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În urmă cu doar două zile a avut loc un alt cutremur puternic, de 4,2 grade pe Richter, al doilea ca mărime din acest an.

În fiecare zi, din 16 mai, a avut loc câte un seism în Vrancea.

Cel mai mare cutremur din acest an produs în zona Vrancea a fost în 9 ianuarie, având magnitudinea de 4,6 grade pe scara Richter. Atunci, epicentrul seismului a fost în judeţul Buzău.

Anul trecut, trei seisme cu magnitudinea de peste 4,5 grade pe scara Richter s-au înregistrat în zona Vrancea, cel mai puternic având 5,8 grade, produs în 28 octombrie.

Citeste si: El este tânărul care a murit pe loc în urma unui accident teribil! Narcis se grăbea să ajungă la aeroport pentru a o lua pe iubita lui acasă

Citeste si: Previziunile Minervei pentru a doua jumătate a lunii Mai 2019. Momente critice pentru ŞAPTE zodii. Cine va cunoaște fericirea adevărată

Citeste si: Dida Drăgan are 72 de ani, dar nu a renunţat la scenă. "Bun rămas!" este cea mai recentă melodie a artistei



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce relație există între Otniela Sandu și Iulian Pîtea? Ea e cea mai dorită ”fermieră”, el, cel mai cuceritor "exatlonist"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies