Cutremur la Casa Regală! Meghan Markle și Prințul Harry vor divorța. Anunțul a fost făcut chiar de apropiații celor doi

Meghan Markle și Prințul Harry- divorțul este inevitabil
Meghan Markle și Prințul Harry- divorțul este inevitabil

Meghan Markle și Prințul Harry. După ce s-a aflat că aceștia vor merge în Marea Britanie fără Archie, fiul lor, acum se pare că divorțează.

Meghan Markle și Prințul Harry sunt un subiect de interes pentru toată lumea, în această perioadă. După ce s-a auzit că vor merge în Marea Britanie fără fiul lor Archie, chiar dacă ar fi ultima sa ocazie de a-și cunoaște străbunicii, se pare că aceștia sunt sortiți unui singur lucru: DIVORȚUL. După ce au renunțat la statutul de Membrii Seniori ai Casei Regale și s-au mutat în Canada, surse din anturajul acestora au confirmat faptul că Ducii de Sussex urmează să depună actele de divorț.

Meghan Markle și Prințul Harry- divorțul este inevitabil
Meghan Markle și Prințul Harry- divorțul este inevitabil

Citeste si: Meghan Markle și Prințul Harry vor veni în Marea Britanie fără Archie. Nimeni nu înțelege motivul!

Meghan Markle este cea care a cerut divorțul de Prințul Harry

Deși era obișnuită cu atenția din partea presei, fapt datorat carierei sale aristice în domeniul cinematografiei, Meghan Markle a primit o deosebită importanță, mai ales din partea presei autohtone.

După ce a renunțat la tot ce avea mai de preț pentru căsătoria cu Prințul Harry, inclusiv la carieră și familie, Ducesa de Sussex a fost dur criticată de către presă și de către persoanele din jurul Palatului, care i-au căutat constant nod în papură și i-au analizat toate gesturile. Dat fiind faptul că Meghan Markle a mai fost căsătorită și, totodată, a mai divorțat, sunt foarte multe persoane care speculează că despărțirea dintre cei doi este inevitabilă și că ruptura dintre ei s-ar fi produs acum mai mult timp, chiar dacă Ducii de Sussex s-au ferit de ochii presei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Meghan și Harry au primit lovitura decisivă. Regina a luat cea mai dură decizie

Meghan Markle este cea care a cerut divorțul de Prințul Harry, pentru că, aparent, i-a fost imposibil să reziste atenției primite, mai ales că a primit și numeroase critici negative.

Viața alături de Prințul Harry a fost extrem de dificilă pentru Ducesa de Sussex, mii de ochi fiind ațintiți asupra ei, iar gurile rele parcă nu s-au putut abține, găsindu-i acesteia numai defecte.

Din păcate, cel mai afectat de divorț ar fi micuțul Arhie, în vârstă de aproape un an, deoarece legile familiei regale nu prevăd ca Prințul Harry sau Meghan Markle să rămână cu bebelușul în custodie.

Potrivit legilor încă în vigoare, copilul ar rămâne în Marea Britanie, în sânul Familiei Regale, sub tutela Prințului Charles (conform unei reguli implementate încă din anul 1717).

Citeste si: Nou șoc la Casa Regală! Ce vor face Prințul Harry și Meghan Markle?



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Nou șoc la Casa Regală! Ce vor face Prințul Harry și Meghan Markle?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies