Cutremurător! Ce a simțit Botezatu în momentul în care medicii i-au spus că are cancer! ”Nu am putut să scot nici măcar un cuvânt, am rămas cu privirea fixă într-un punct”

Cutremurător! Ce a simțit Botezatu în momentul în care medicii i-au spus că are cancer! ”Nu am putut să scot nici măcar un cuvânt, am rămas cu privirea fixă într-un punct”
Cutremurător! Ce a simțit Botezatu în momentul în care medicii i-au spus că are cancer! ”Nu am putut să scot nici măcar un cuvânt, am rămas cu privirea fixă într-un punct”

Cătălin Botezatu a avut un șoc atunci când doctorii i-au spus că suferă de o maladie necruțătoare

În urmă cu mai bine de două luni și jumătate, Cătălin Botezatu a fost supus unor intervenții chirurgicale în Istanbul! Îndrăgitului creator de modă i-a fost îndepărtată o tumoare de pe colon, intervenție care a durat nu mai puțin de cinci 5 ore și jumătate, apoi, ca și când nu ar fi fost suficient, a mai trecut prin alte trei operații dure care l-au afectat atât din punct de vedere fizic, cât și pshic.

Ce a spus Bote la întoarcerea din Turcia! ” Trebuie să se sudeze mușchii”

Din fericire, Bote a fost operat cu succes, iar starea lui este din ce în ce mai bună. Mai mult, celebrul creator de modă a declarat că este pregătit să se întoarcă la muncă și că va onora invitațiile pe care le-a primit pentru diverse evenimente.

”Sunt OK, dar mă sperie durerile. Abia m-am întors din Turcia. Am fost să îmi scoată capsele și bandajele și am fost supus și unor analize de sânge care au ieșit bine. Doctorii mi-au spus că totul decurge bine. Având în vedere că au fost mai multe operații destul de complicate, recuperarea necesită mai mult timp și e mult mai drastică. Trebuie să se sudeze mușchii.

Sunt un războinic și un învingător și cu siguranță o să trec cu bine peste această perioadă”, a spus Bote pentru WOWbiz.ro

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: După ce a atacat-o pe Manuela de la Puterea Dragostei, Bobicioiu a plecat cu Simona

Citeste si: Cu cine și-a pierdut virginitatea Loredana Chivu! După noaptea specială, i-a făcut niște cadouri fabuloase

Citeste si: Andreea de la Puterea dragostei, surpriză de proporții! Cu cine s-a văzut când a ieșit din Casă

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cătălin Botezatu a spus totul despre cancer! ” Îmi aduc aminte de parcă ar fi ieri”

Faptul că acum se simte bine nu l-a făcut pe creatorul român să uite prin clipele cutremurătoare prin care a trecut. De altfel, în premieră pentru WOWbiz.ro, zilele trecute, imediat după ce și-a prezentat cu mare fast colecția de toamnă-iarnă 2019, Cătălin Botezatu a spus totul despre cancer.

Îmi aduc aminte de parcă ar fi ieri. În clipa în care doctorii mi-au spus că sufăr de maladia aceasta necruțătoare, nu am putut să scot nici măcar un cuvânt, am rămas cu privirea fixă într-un punct și, mi-am zis…”gata, am să mor”. Am și plâns, dar pe urmă, m-am adunat și am început să lupt, să lupt cu mine, să lupt cu boala…Doar așa, aș fi putut să înving, cu putere.
Și…am reușit, deși am trecut prin momente cumplite! Am stat la pat zile întregi, nu am putut să mă hrănesc și mă durea tot corpul. Însă, atunci când m-am reușit să mă ridic, să fac câțiva pași prin salon, am realizat că Dumnezeu mi-a mai dat o șansă și eu merit să trăiesc”,
a spus Cătălin.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Mariana de la Puterea dragostei și-a tăiat părul: „Ia uitați ce și-a făcut...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies