După ce a atacat-o pe Manuela de la Puterea Dragostei, Bobicioiu a plecat cu Simona

După ce a atacat-o pe Manuela de la Puterea Dragostei, Bobicioiu a plecat cu Simona
După ce a atacat-o pe Manuela de la Puterea Dragostei, Bobicioiu a plecat cu Simona

Simona și Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei se află, chiar în aceste zile, singuri în Germania.

 

Simona și Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei formează un cuplu? Așa susțin unii fani ai emisiunii, după ce au aflat că foștii concurenți se află acum singuri în Germania.

Dezvăluirea a fost făcută de Iancu Sterp, într-un video în care a fost surprins vorbind la telefon cu Simona. Tânăra i-a spus că ea și Bobicioiu vor ajunge în Germania de marți, acolo unde vineri noaptea, Culiță Sterp va susține un concert într-un local românesc, iar concurenții de la Puterea Dragostei sunt invitați speciali.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Iancu i-a spus Simonei că va sta singură cu Bobicioiu până joi seara sau chiar vineri, când va sosi și el cu fratele lui, Culiță Sterp. Iancu a făcut chiar și o glumă cu Simona spunând că va trebui să doarmă în cameră cu Bobicioiu, pentru că le-a fost rezervată doar o cameră celor doi.

Citeste si: Fanii Puterea Dragostei aruncă bomba: Jador are iubită în afara competiției! Imagini incredibile cu cei doi!

Citeste si: Denisa de la Puterea Dragostei și-a făcut un tatuaj secret…pe fund! Avem imagini cu desenul

Citeste si: Dezvăluiri! Simina de la Puterea dragostei a ales nașul pentru bebelușul său! Surpriză, este un fost concurent din show-ul amoros! Avem toate detaliile

Alex Bobicioiu o atacă pe Manuela de la Puterea Dragostei, care spune că i-a fost iubită

Alex Bobicioiu a fost subiect de discuție la Puterea Dragostei în ultima perioadă. Asta pentru că Manuela și fostul concurent de la Puterea Dragostei au fost iubiți înainte ca bruneta să intre în ”casa iubirii”. Însă, Alex Bobicioiu neagă relația și afirmă că fetele de la Puterea Dragostei spun lucruri neadevărate despre el.

”În primul rând, afirmația Manuelei că i-aș fi spus că doresc să intru în casa Puterea Dragostei pentru ea, este total neadevărată. Discuțiile dintre mine și Manuela s-au rezumat la faptul că îmi este dor de casa Puterea Dragostei, eu spunându-i ca nu știu încă pentru cine aș dori să intru. Tot referitor la Manuela, vreau să menționez că relația dintre mine și ea a fost una strict de amiciție, având împreună și o colaborare.

Mai multe cred că au spus, nu prea subtil, Roxana și Jador. Oricum, mai mult de “friends with benefits” nu a fost între noi...”,  a explicat Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Manuela de la Puterea dragostei, prinsă într-o cameră de hotel cu un fost concurent! Cum a reacționat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies