Cuvintele sfâșietoare ale mamei lui Răzvan Ciobanu, după ce a aflat că fiul ei a murit în accident de mașină: ”Vă rog doar să-l lăsați să se odihnească în pace”

Cuvintele sfâșietoare ale mamei lui Răzvan Ciobanu, după ce a aflat că fiul ei a murit în accident de mașină: ”Vă rog doar să-l lăsați să se odihnească în pace”
Cuvintele sfâșietoare ale mamei lui Răzvan Ciobanu, după ce a aflat că fiul ei a murit în accident de mașină: ”Vă rog doar să-l lăsați să se odihnească în pace”

Mama lui Răzvan Ciobanu a transmis un mesaj sfâșietor, după moartea fiului ei.

Vestea că designerul Răzvan Ciobanu a murit a îndoliat foarte multe suflete din întreaga țară. Mama creatorului de modă Răzvan Ciobanu a transmis un mesaj sfâșietor, după ce a aflat că fiul ei a murit într-un accident cumplit. Mama lui este în stare de șoc.

„Îi rog pe cei din presă să mă lase să-mi plâng fiul. Sunt extrem de bulversată şi şocată, nici nu ştiu ce să fac.

Dacă l-aţi iubit, daca nu, vă rog doar să-l lăsaţi să se odihnească în pace“, a declarat Elena Ciobanu pentru huff.ro, citat de Adevărul.

Citeste si: Familia lui Răzvan Ciobanu a ajuns la morgă! Părinții, chemați să recunoască cadavrul

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Răzvan Ciobanu a trimis un SMS înainte de moarte! Ce transmitea în el este cutremurător

Citeste si: Localnicii care l-au găsit pe Răzvan Ciobanu fac declarații cutremurătoare

Când va fi înmormântat designerul Răzvan Ciobanu

Vestea că designerul Răzvan Ciobanu a murit într-un cumplit accident de mașină a întristat sute de oameni! El se îndrepta spre Constanța.

Vedeta se afla în drum spre destinație, în zona Săcele, acolo unde și-a găsit sfârșitul.

Laura Vicol, o prietenă apropiată a creatorului de modă Răzvan Ciobanu, a mărturisit pentru un post de televiziune faptul că trupul neînsuflețit al lui va fi depus la o capelă din București. De asemenea, înmormântarea va avea loc în maxim trei zile.

„Răzvan a fost, este familia mea. Sunt niște clipe cumplite.

Sunt în stare de șoc. În cursul zilei de mâine va fi adus la București. Trupul lui Răzvan Ciobanu va fi depus într-o capelă în București. A hotărât să vină la mare în ultimul moment, nu am știut că vine la mare. Nu știu ce s-a întâmplat, de ce l-a tras ața într-un loc unde nu trebuia să fie. A luat o hotărâre intempestivă, așa cum le lua de obicei și și-a găsit sfârșitul.
Mâine vom comunica locul unde va fi depus trupul lui pentru ca cei care vor să-i aducă un ultim omagiu. Slujba de înmormântare va fi în maxim trei zile”, a declarat Laura Vicol.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Familia lui Răzvan Ciobanu a ajuns la morgă! Părinții, chemați să recunoască cadavrul

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies