CV TIBI CLENCI: Cine este, cu adevărat și ce vârstă are noul jurat de la Bravo ai stil! Celebrities

cine este tibi clenci
CV TIBI CLENCI: Cine este, cu adevărat și ce vârstă are noul jurat de la Bravo ai stil! Celebrities

Află tot ce nu știai despre Tibi Clenci, noul jurat pe care îl vei vedea în cadrul show-ului fenomen Bravo ai stil! Celebrities, sezonul 7.

Tibi Clenci (46 de ani) s-a născut pe data de 17 octombrie 1975, fiind originar din Pitești și în prezent, este unul dintre cei mai renumiți fotografi români la nivel internațional. Tatăl său, pasionat de fotografie, i-a insuflat fiului său pasiunea pentru acest domeniu creativ.

Tibi Clenci a studiat o bună perioadă de timp actoria, fapt care l-a ajutat să abordeze arta vizualului dintr-o perspectivă distinctă.

Acesta s-a remarcat pe piața industriilor creative și în rolul de regizor, după ce a participat la o preselecție pentru un videoclip. Însă, ceea ce multă lume nu știe este faptul că Tibi Clenci este absolventul Facultății de Educație Fizică și sport.

Citeste si:|| ANDA ADAM|| Cine este ANDA ADAM. Biografia concurentei de la Bravo ai Stil! Celebrities

Cine este Tibi Clenci. Acesta a înființat o școală de modelling

Acum 30 de ani, Tibi Clenci s-a hotărât să intre și în rolul de antreprenor, înființând o școală de modelling, care s-a bucurat de un real succes. Agenția sa este considerată, în prezent, una dintre cele mai importante din țară.

Celebrul fotograf s-a făcut remarcat la nivel internațional, colaborând cu nume mari ale industriei ca Angela de Bona, al cărei portofoliu îl include și pe faimosul Patrick Demarchelier.

Astfel, lui Tibi Clenci i s-au deschis ușile celor mai importante publicații din lume.

tibi clenci bravo ai stil

Citeste si:|| UPDATE|| Cine este Ruxi (Roxana Erdei). Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Experiența în domeniul artei vizuale și talentul au fost ingredientele care i-au adus lui Tibi Clenci un succes răsunător la nivel mondial.

Acesta a avut colaborări cu cele mai sonore case de modă din întreaga lume ca Dior, Chanel sau Louis Vuitton, realizând pictoriale senzaționale pentru cele mai importante publicații și identități de brand pentru companii de renume internațional.

Tibi Clenci spune o poveste prin intermediul cadrelor surprinse, pe care o prezintă într-un mod inedit, original. Dincolo de imagine, celebrul fotograf creează contextul ideal pentru a transmite o stare privitorului.

Fotografiile sale nu sunt simple imagini, sunt povești însuflețite de figuri umane.

„Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii ”, spune Tibi Clenci despre acea energie care îl face atat de creativ în abordările sale artistice.

Citeste si:|| UPDATE AZI|| Cine este Nicoleta Nucă. Biografia concurentei de la Bravo ai Stil! Celebrities

Tibi Clenci, noul jurat al show-ului fenomen Bravo ai stil! Celebrities

Tibi Clenci este noul jurat al show-ului fenomen ,,Bravo ai stil! Celebrities”, care va fi difuzat, în curând, la Kanal D. Acesta susține că așteaptă de la concurente să se transpună cu totul în personaj atunci când abordează o ținută.

„Ca jurat la Bravo, ai stil! Celebrities, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze

și caracterul”, adaugă Tibi Clenci despre modul în care își percepe misiunea de la masa juriului.

Astfel că, în acest sezon, la masa juraților vor sta Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Tibi Clenci.

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

tibi clenci jurat bravo ai stil

Citeste si: //DESCOPERĂ// Cine este Ioana Filimon. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Tibi Clenci, laureat cu trei trofee Elle Style Awards

Tibi Clenci a fost director de creație pentru publicații de renume mondial ca Vogue Taiwan, Vogue Arabia sau Daily Telegraph- ediția Fashion. 

Acesta a fost laureatul a trei trofee Elle Style Awards pentru Cel mai bun fotograf din România, obținând astfel un loc bine meritat pe „Hall Of Fame”, în cadrul Elle International.

„Puteți vedea pictorialele pe care le-am realizat în publicații ca VOGUE Japan, VOGUE Arabia, VOGUE Taiwan, VOGUE India, GQ Brazil, GQ Spain, GQ Korea, GQ India, GQ Turkey, MADAME FIGARO Japan, HARRODS London, LE MONDE, THE DAILY TELEGRAPH, ELLE China, ELLE France, ELLE India, INSTYLE Russia, MARIE CLAIRE Latin America, MARIE CLAIRE Hong Kong, JALOUSE, HARPER'S BAZAAR India, L'OFFICIEL Ukraine, MOJEH...
Am fost director creativ în cadrul multor proiecte, inclusiv pentru cele inițiate de Vogue. Sunt stabilit în Paris, dar m-am născut în România, în sudul Transilvaniei”, scrie Tibi Clenci pe site-ul său.

Citeste si:|| UPDATE|| Cine este OTNIELA SANDU. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este SENSY. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies