Daca ai o iubita din zodiile urmatoare considera-te norocos. Sunt cele mai bune neveste din lume!

Daca ai o iubita din zodiile urmatoare considera-te norocos. Sunt cele mai bune neveste din lume!
Daca ai o iubita din zodiile urmatoare considera-te norocos. Sunt cele mai bune neveste din lume!

Daca cumva ai o nativa a unei zodii din urmatoarea lista ca partener de viata, trebuie sa stii ca esti un norocos!

Dar, pentru a o pastra in viata ta si pentru a face ca toate sa mearga asa cum trebuie in relatia voastra, trebuie sa o respecti din plin, ca ea sa simta ca tu faci asta. Dar, nu in ultimul rand trebuie sa o iubesti si sa o faci fericita, iar toate lucrurile bune vor veni de la sine.

FECIOARA

Nativele acestei zodii sunt cele mai puternice din tot zodiacul si sunt capabile sa stea alaturi de partenerul lor de viata atunci cand le este bine, dar si atunci cand acesta da

de greutati. Sunt foarte iubitoare, mai ales cu membrii familiei, de aceea pun familia pe primul loc intotdeauna. Sunt apte sa se descurce in situatii destul de vigilente, la care nu multe femei s-ar descurca, si sunt capabile sa isi scoata familia din astfel de situatii.

Nativele acestei zodii sunt imediat gata sa se sacrifice pentru binele altora, dar nu se vor gandi niciodata daca acea persoana o sa vrea in viitor sa faca acelasi lucru pentru ele, de aceea nativele acestei zodii merita tot respectul si toata iubirea unui barbat ce stie sa aprecieze cu adevarat calitatile

unei femei.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop AstroCafe pentru 6 iulie: Oboseala mare si certuri pentru doua zodii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies