Daca alegi cezariana nu inseamna ca alegi "calea usoara"

Daca alegi cezariana nu inseamna ca alegi
Daca alegi cezariana nu inseamna ca alegi "calea usoara"

Multe persoane cred, in mod eronat, ca operatia de cezariana este modalitatea usoara de a aduce un copil pe lume.

Ca si cum ar fi o alternativa pentru a scapa de nasterea naturala.Pentru nasterea naturala si cezariana sunt multe argumente pro si contra. Nu exista nasteri mai usoare sau mai dificile. Dar, fara indoiala, cezariana nu este calea usoara de a naste despre care se vorbeste atat de mult.

Citeste si: Vrei sa stii care este ziua exacta in care ai ramas insarcinata?

Toate mamele ajung la spital in ziua "zero", dorindu-si cu toata puterea ca totul sa decurga bine. Este adevarat ca o viitoare mamica trebuie sa fie pregatita si din punct de vedere mental, in cazul in care lucrurile nu ies asa cum se asteapta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Desi exista multe mituri legate de nastere, exista si un mare adevar.

Citeste si: Au vrut sa faca dragoste la trei luni dupa nasterea tripetilor si au inchiriat o camera de hotel. Ce li s-a intamplat este sfasietor

Felul in care alegi sa nasti nu te face o mama mai buna sau mai rea. A fi mama depaseste acest rol pur biologic. Maternitatea are de a face cu dragostea, protectia si grija pentru acele comori pe care viata le ofera femeilor.

Ce implica o cezariana si nu stii

De cate ori ai auzit ca, de fapt, nu ai nascut pentru ca ai facut cezariana? De cate ori a fost judecata o mama pentru ca, pur si simplu, a urmat sfatul medicului si a optat pentru cezariana, aceasta "cale simpla"? Nimic nu genereaza mai multa durere si neputinta decat aceste afirmatii.

Citeste si: O virgină a născut natural. Nu a avut niciodată relații intime, dar speră că asta se va schimba

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Reţetă regală de 8 martie: Somon cu sos de mango şi rodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies