„Dacă dai bani puțini, nu poți să ai așteptări mari”. Românii, nemulțumiți de serviciile all inclusive din Bulgaria!

Românii, nemulțumiți de serviciile all inclusive din Bulgaria!
Românii, nemulțumiți de serviciile all inclusive din Bulgaria!

Ofertele all inclusive de la bulgari sunt preferate de români de mulți ani. Majoritatea sunt dornici să testeze experiențele vacanțelor pe litoralul bulgăresc pe bani puțini.

Deși plătesc sume mici de bani pentru ofertele all inclusive din Bulgaria, mulți conaționali sunt nemulțumiți de faptul că așteaptă prea mult timp liftul sau că dușul de la cabină nu are suport. Lista nemulțumirilor continuă, însă.

Citeste si: Andreea Berecleanu, momente de neuitat în vacanță. Ce a descoperit vedeta în Spania

Românii, nemulțumiți de serviciile all inclusive din Bulgaria!
Românii, nemulțumiți de serviciile all inclusive din Bulgaria![Sursa foto: PixaBay]

De ce se plâng românii în vacanțele din Bulgaria

Un cuplu din București a cumpărat, în primăvară, un pachet all inclusive la un hotel de 4 stele din Bulgaria, pentru acest concediu plătind nu mai mult de 1000 de lei. Când au ajuns la cazare au rămas surprinși de condiții.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Românul este nemulţumit oriunde s-ar duce! Nu înţeleg că, dacă dai bani puţini, nu poţi să ai aşteptări mari.

Şi totuşi am fost plăcut surprinşi. Am plecat în vacanţă cu gândul că ar putea fi nevoie să cumpărăm mâncare pe placul nostru, că nu o să fie prea curat, dar ne-am înarmat cu răbdare şi am zis să ne bucurăm din plin de fiecare clipă, indiferent ce-ar fi! Când am ajuns, am constatat că totul era mult peste aşteptări. Era cameră mare, cu mochetă pe jos, curată şi o baie mare.
Noi am fost în general mulţumiţi!

La parcare au fost ceva probleme, dar s-a rezolvat! Am auzit însă o familie care se plângea din cauza liftului, că vine greu. Hotelul avea două lifturi și ei ziceau că de ce nu sunt mai multe. Mă gândeam că oamenii stau la etajul 5-6, dar am aflat că erau cazaţi la primul etaj. Noi locuiam la etajul 3 şi am urcat mereu pe scări.

În altă zi, o femeie era nemulţumită că nu are suport pentru gelul de duş, la baie”, a povestit, pentru Jurnalul, Andrei Şerbănescu, un turist pe litoralul bulgăresc.

Citeste si: Delia, vacanță de lux în munți. Cât costă o cameră la hotelul în care s-a cazat vedeta

Românii, nemulțumiți de serviciile all inclusive din Bulgaria!
Românii, nemulțumiți de serviciile all inclusive din Bulgaria![Sursa foto: Unsplash]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Se îmbulzeau de ziceai că suntem pe timpul foametei”

Potrivit sursei menționate anterior, mulți turiști s-au plâns de faptul că restaurantul hotelului la care s-au cazat este prea mic, dar și că stau mult la coadă ca să ia mâncare sau că aceasta nu e variată. O turistă însă şi-a manifestat regretul că, deşi e cazată la un hotel de 4 stele, nu are cană electrică în cameră.

„Când era ora mesei se îmbulzeau de ziceai că suntem pe timpul foametei. Îi vedeai cum plecau cu farfuriile pline, cu vârf. Cel mai des nu mâncau tot şi le lăsau pe masă, jumătate pline. Risipă multă! Mai auzeai pe vreunul că nu e mâncare variată, dar era cu farfuria înţesată. La restaurant găseai mereu pui şi porc la cuptor, dar şi la grătar, peşte, vreo 3-4 feluri de salate, 3-4 feluri de prăjituri.

Garnituri, de asemenea. Într-o seară am avut inele de calamar, de exemplu.

Aveau de unde să aleagă şi cei mai mofturoşi. Am fost uimită atunci când am auzit că o doamnă s-a plâns că nu are în cameră cană electrică şi nici pui la perne (n.r.- perne mici). Alții se plângeau că internetul nu merge la piscină și că în incinta restaurantului wi-fi este slab”, a spus Loredana Sandu pentru sursa amintită.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce se poate vizita în Creta. Care sunt cele 8 obiective turistice pe care merită să le vizitezi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies