„Dacă era o femeie cu viață normală, nu se uita la unul de 19 ani”! Vica Blochina, atac subtil la adresa Marcelei Fota?! Ce spune blondina despre femeile care au relații cu bărbați tineri

„Dacă era o femeie cu viață normală, nu se uita la unul de 19 ani”! Vica Blochina, atac subtil la adresa Marcelei Fota?! Ce spune blondina despre femeile care au relații cu bărbați tineri
„Dacă era o femeie cu viață normală, nu se uita la unul de 19 ani”! Vica Blochina, atac subtil la adresa Marcelei Fota?! Ce spune blondina despre femeile care au relații cu bărbați tineri

Vica Blochina a vorbit despre femeile care au relații cu puștanii de 20 de ani. În această categorie se încadrează și Marcela Fota.

Vica Blochina este o prezență controversată în showbizul românesc, care de-a lungul timpului a atras atenția prin sinceritatea de care a dat dovadă și prin capacitatea sa de a spune lucrurilor pe nume, direct, fără ocolișuri, indiferent dacă declarațiile sale vor deranja alte persoane.

Recent, blondina a început să filmeze o serie de clipuri pe YouTube, în care abordează diferite subiecte despre viață, pentru femei, unele mai sensibile decât altele, despre relațiile dintre bărbați și femei.

Unul dintre cele mai de interes subiecte pe care le-a abordat vedeta în videoclipurile sale a fost legate de relațiile femeilor mai în vârstă cu puștanii de 20 de ani.

Ce spune Vica Blochina despre femeile în vârstă care au iubiți foarte tineri

Citește și: Vica Blochina s-a dezbrăcat complet în camera de hotel și s-a postat pe internet! Cum a apărut blondina în fața fanilor ei?

Vica Blochina, atac subtil la adresa Marcelei Fota?! Ce spune blondina despre femeile care au relații cu bărbați tineri
Vica Blochina, atac subtil la adresa Marcelei Fota?! Ce spune blondina despre femeile care au relații cu bărbați tineri[Sursa foto: Instagram]

Vica Blochina are anumite criterii de la care nu se abate atunci când vine vorba de relații. Se știe faptul că blondina nu stă cu bărbați care au o situație financiară mai puțin prosperă decât a ei, considerând că un bărbat care nu este capabil să facă bani nu are ce să îi ofere nici din punct de vedere emoțional.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mai mult decât atât, blondina a mărturisit că nu s-a aflat niciodată în situația în care să aibă o relație cu un puștan de 20 de ani, însă că a avut prietene care au procedat în acest fel.

Astfel, datorită experienței prietenei sale, vedeta și-a dat cu părerea despre acest fel de relații. Vica Blochina este de părere că o astfel de relație nu poate fi una de durată, ci mai de grabă este un schimb între cele două părți, în care femeia va lua de la bărbat tinerețe, iar tânărul respective va căpăta experiență.

„O prietenă de-a mea foarte bună a stat în relație cu un băiat, ea fiind 50, el 22.

Ai nevoie de cineva foarte tânăr lângă tine, că ea îl pedepsește, ea țipă, ea e ceartă, aici îi cumpără haine, deci ea ia toate deciziile, ea decide, precum mama. 

Mai este o categorie de femei care sunt în vârstă, care caută puștani de 18, 19 ani, hormonul tânăr… alea care sunt disperate să rămână veșnic tinere au nevoie de băieți foarte tineri ca să le mențină tinerețea veșnică.

Tu îți imaginezi că femeia are 50 și ceva de ani și el are 19, păi dacă era o femeie cu viață normală de familie, nu se uita la unul de 19 ani. Dacă ea se uită la unul de 19 ani înseamnă că ei îi place modul ăla de viață, cu ieșiri, vacanțe, cluburi. Femeile de genul ăsta sunt gen profesoare, ele îi învață, deși ele nu vor să învețe de la ei, n-au ce învăța de la ei.

Ele sunt atotștiutoare, dar puștanii pleacă. După ce se maturizează lângă ea, a învățat, a supt ce era de supt despre viață și pa, la revedere. În asemena situație, femeile au de suferit. Aceste relații nu au lungă durată.”, a spus Vica Blochina pe YouTube.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Marcela Fota se află în această situație

Citește și: „Gândul îmi este plin de ceață, interzisă e iubirea, doar speranța îmi dă viață.” Marcela Fota, alături de iubitul tinerel, la miezul nopții. Artista a transmis un mesaj cu subînțeles

Vica Blochina, atac subtil la adresa Marcelei Fota?! Ce spune blondina despre femeile care au relații cu bărbați tineri

Marcela Fota, la rândul ei, trăiește o poveste de dragoste cu un tânăr cu puțin peste 20 de ani. Astfel, după ce a trecut prin suferința provocată de moartea soțului său, artista în vârstă de 46 de ani și-a găsit liniștea în brațele iubitului tinerel.

Cu toate acestea, interpreta de muzică populară nu este de părere că a făcut ceva greșit, ci este hotărâtă să nu asculte de gurile rele, trăindu-și în continuare viața după bunul plac.

„Este o poveste care este pentru mine și consider că atâta timp cât eu, noaptea, când merg acasă, pun capul liniștită pe pernă și faptele mele nu afectează absolut pe nimeni, nu văd de ce ar trebui să dau explicații cuiva. Așa cum am spus, ceea ce s-a întâmplat în viața mea, și au fost multe lovituri, pierderea fratelui, a soțului, tatăl nostru, aceste lucruri m-au învățat cât de important este că tu să fii împăcat și bine cu tine. Explicații nu cred că… nu văd de ce ar trebui să fiu judecată sau să mă justific în fața cuiva. Am descoperit că oamenii care fac asta cred că e din lipsa de ocupație.”, a spus Marcela Fota.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Mi-am dat seama că pot să rezist cel puțin șapte zile!” Adela Popescu, mărturisiri neașteptate despre căsnicia cu Radu Vâlcan! Ce a descoperit vedeta după ce s-a întors din vacanță

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies