Vica Blochina s-a dezbrăcat complet în camera de hotel și s-a postat pe internet! Cum a apărut blondina în fața fanilor ei?

Vica Blochina s-a dezbrăcat complet în camera de hotel și s-a postat pe internet! Cum a apărut blondina în fața fanilor ei?
Vica Blochina s-a dezbrăcat complet în camera de hotel și s-a postat pe internet! Cum a apărut blondina în fața fanilor ei?

Vica Blochina a postat pe contul său de Instagram o fotografie indecentă.

Vica Blochina reușește să surprindă cu fiecare apariție a sa. Vedeta, în vârstă de 47 de ani, este foarte extrovertită și acest lucru îi permite să se pună în valoare de fiecare dată. Astfel, nu se sfiește deloc să își arate corpul foarte bine lucrat, mai ales după ce și-a făcut operație de micșorare a stomacului, dar și formele sale voluptoase.

Vica Blochina, goală pușcă în fața fanilor ei!

Citește și: „Sunt niște servicii wow, unii îți șterg ochelarii!” Vica Blochina a renunțat la vacanțele pline de distracție pentru o vacanță la un hotel din Turcia! De ce a luat blondina această decizie?

Vica Blochina s-a dezbrăcat complet în camera de hotel și s-a postat pe internet! Cum a apărut blondina în fața fanilor ei?
Vica Blochina s-a dezbrăcat complet în camera de hotel și s-a postat pe internet! Cum a apărut blondina în fața fanilor ei?[Sursa foto: Instagram]

Vica Blochina se află în aceste momente într-o vacanță de lux în Turcia, pentru care a scos din buzunar bani frumoși, pentru doar câteva zile de răsfăț.

Vedeta se bucură pe deplin de temperaturile ridicate și de multă relaxare. Cu toate acestea, chiar dacă ținuta sa de plajă este în general sumară, parcă nici costumele minuscule de baie nu mai stau cum trebuie pe corpul blondinei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Astfel, fosta amantă a lui Victor Pițurcă a renunțat de tot la inhibiții și s-a pozat goală pușcă în oglinda hotelului unde este cazată.

Vedeta și-a luat admiratorii prin surprindere în urmă cu doar câteva ore, atunci când a postat imaginea respectivă pe contul său de Instagram.

Deși în fotografie nu se vede tot corpul blondinei, acesta a avut grijă să lase la vedere esențialul, ci anume un posterior foarte bine lucrat și o piele bronzată.

Cu toate acestea, Vica Blochina a decis să restricționeze comentariile la postarea în care apare goală, care, fără îndoială, a stârnit un val de reacții diverse.

„Oglindă oglinjoară...”,   a scris Vica Blochina în mediul online, în dreptul imaginii postate.

Vica Blochina, vacanță de mii de euro în Turcia

Citește și: „Nu vă lăsați călcate în picioare, jignite, influențate de nimeni. Să zică că ești strâmbă, urâtă sau proastă.” Vica Blochina a dat cărțile pe față! Ce mesaj a transmis blondina?

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Vica Blochina s-a dezbrăcat complet în camera de hotel și s-a postat pe internet! Cum a apărut blondina în fața fanilor ei?

Vica Blochina nu se uită la bani atunci când vine vorba despre poftele sale. Tocmai de aceea, pentru a se relaxa, blondina, a optat pentru o vacanță de lux în Turcia la un resort unde este răsfățată și tratată așa cum își dorește.

Pentru această vacanță de 7 zile, Vica Blochina a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 7200 de euro.

„Cea mai ieftină cameră pentru 7 zile costă 7200 de euro, pe aceasta am ales-o eu. Mi s-au confirmat toate review-urile hotelului pe care le-am citit înainte să vin. Ce m-a convins pe mine să vin în acest loc e că în fiecare an sunt invitați pentru oaspeții hotelului cântăreți foarte renumiți, vin de exemplu J.Lo, Christina Aquilera, Black Coffee, Jason Darulo o să vină acum în vara aceasta.

Mi s-a părut wow, că dacă ești cazat în acest hotel ai totul inclus, chiar și aceste concerte cu mari cântăreți”,  a spus Vica Blochina, conform  Spynews.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„Îți dai seama ce ani grei o să avem. Eu n-am nicio treabă. Chiar nu mai am așteptări” Cristina Spătar, mărturisiri sincere, la câteva săptămâni de la nunta cu Vicențiu Mocanu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies