Dacă investești în relații prea repede, iată 5 moduri de a te opri

 Dacă investești în relații prea repede, iată 5 moduri de a te opri
Dacă investești în relații prea repede, iată 5 moduri de a te opri

Ați fost vreodată la o primă întâlnire, ați făcut clic cu cineva și ați început să vă planificați viitorul împreună chiar înainte de a termina desertul?

Ați fost vreodată la o primă întâlnire, ați făcut clic cu cineva și ați început să vă planificați viitorul împreună chiar înainte de a termina desertul? Dacă da, nu ești singura. Multe femei investesc excesiv într-un bărbat înainte de a vedea dacă merită. Din păcate, acest lucru poate duce la zdrobire și dezamăgire atunci când lucrurile nu merg. Cu toate acestea, există modalități de a rupe acest ciclu și de a găsi dragoste de durată.

Una dintre cele mai bune moduri de a evita suprainvestirea într-un singur om este să ai o viață socială ocupată. Femeile care au multe pasiuni, hobby-uri, interese și prieteni rareori suprainvestesc pentru că nu au timp pentru asta. Pe de altă parte, femeile care stau acasă în fiecare vineri și sâmbătă seara, în speranța că el va suna, tind să fie cele nevoiașe.

Când trăiești o viață palpitantă, ești prea ocupata ca să fii agățata de un singur tip.

Niciun bărbat nu își va dori o viață cu tine dacă nu ai o viață uimitoare fără el și invers. Când te întâlnești cu o mentalitate de abundență, vei fi mai puțin probabil să investești excesiv într-un singur om. Veți recunoaște că există o mulțime de bărbați singuri minunați și aveți multe opțiuni.

 Dacă investești în relații prea repede, iată 5 moduri de a te opri
Dacă investești în relații prea repede, iată 5 moduri de a te opri[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cum sa eviti suprainvestirea

O altă modalitate de a evita suprainvestirea este să te miști mai încet decât își dorește. Urmăriți progresul conexiunilor și fiți pe scaunul șoferului. Dacă vă mișcați prea repede, faceți o pauză, respirați și încetiniți lucrurile și mai mult. Acest lucru îi va face pe bărbați să te urmărească mai greu. Nu este vorba despre a juca jocuri; nu te joci greu pentru a obține.

Ești greu de obținut pentru că acum ai opțiuni. Acest pas vă oferă timp să decideți care bărbat merită exclusivitate.

De asemenea, este important să nu-ți permiți să-ți placă un bărbat doar pentru că nu te place. Creierul nostru primar crește în mod natural valoarea unei persoane atunci când aceasta se retrage. Ne gândim în mod subconștient: „dacă nu-i place de mine, atunci trebuie să fie un tip super valoros”.

Marea schimbare pe care o facem cu clienții noștri este că, dacă un tip nu este un da al naibii, atunci este un nu.

 Dacă investești în relații prea repede, iată 5 moduri de a te opri
Dacă investești în relații prea repede, iată 5 moduri de a te opri[Sursa foto: PixaBay]

Dacă nu te urmărește, nu te merită. În cele din urmă, până când aveți exclusivitate, continuați să întâlniți mai mulți bărbați. Până când nu ai spus în mod explicit că ești exclusivist, presupune că nu ești. Ești libera să vezi alți oameni și ar trebui să faci asta! Când te întâlnești cu o strategie, ești pe scaunul de putere, calificând bărbatul pentru a vedea dacă îndeplinește viziunea ta de dragoste.

Dacă este ușor, probabil că nu este el.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

În concluzie, suprainvestirea într-un singur bărbat poate fi tentant, dar există abordări mai bune pentru a găsi iubirea de durată. Având o viață socială ocupată, întâlnind cu o mentalitate de abundență, ritmul progresului conexiunilor tale, recunoscându-ți valoarea și întâlnind mai mulți bărbați până când ești exclusivist, îți vei crește șansele de a-l găsi pe Mr. Right. Amintiți-vă, nu oferiți niciodată unui bărbat afecțiune necâștigată și nu-l puneți pe un piedestal. Tu ești premiul, iar omul potrivit te va urmări.

Citește și: Sunt gata pentru o relație? Semne că ești pregătita emoțional

Citește și: Cum sa fii mai productiva in viata si sa ai mai mult succes



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Situația pe care Bogdan a vrut să o lămurească cu Denisa în Camera Roșie. De ce s-a enervate tânăra? „Bogdan, oprește-te că te duci în alt film!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies