„Dacă nu erau alături de mine, poate muream. Eu, de doi ani de când nu mă înțeleg bine cu soțul meu, doar tatălui meu îi povesteam tot.” Dana Roba a dezvăluit ce relație are cu familia sa

„Dacă nu erau alături de mine, poate muream. Eu, de doi ani de când nu mă înțeleg bine cu soțul meu, doar tatălui meu îi povesteam tot.” Dana Roba a dezvăluit ce relație are cu familia sa
„Dacă nu erau alături de mine, poate muream. Eu, de doi ani de când nu mă înțeleg bine cu soțul meu, doar tatălui meu îi povesteam tot.” Dana Roba a dezvăluit ce relație are cu familia sa

Dana Roba a făcut dezvăluiri despre familia sa. Vedeta este recunoscătoare pentru tot ceea ce au făcut tatăl și frații săi pentru ea.

După evenimentul tragic prin care a trecut Dana Roba, atunci când era la un pas să-și piardă viața din cauza loviturilor puternice pe care le-a primit de la soțul său, în presă au apărut o serie de zvonuri legate de relația pe care vedeta o are cu familia sa.

Astfel, s-a zvonit că Dana Roba nu se înțelege bine cu tatăl său și nici nu frații.

În ciuda acestor zvonuri, bruneta are o relație extrem de apropiată cu familia sa și le este profund recunoscătoare tatălui și fraților săi pentru că au fost alături de ea în aceste momente grele.

Dana Roba, adevărul despre relația cu tatăl ei

Citește și: „Nu merita să mai fie nicăieri vizibil, merita să se putrezească în pușcărie.” Dana Roba a primit un mesaj de la una dintre urmăritoarele sale

Dana Roba, adevărul despre relația cu tatăl ei
Dana Roba, adevărul despre relația cu tatăl ei[Sursa foto: Facebook]

În cadrul unui interviu pentru WOWbiz.ro, Dana Roba a spus adevărul despre relația dintre ea și părintele său. Potrivit spuselor sale, bruneta are o relație foarte bună cu familia sa, fiind un adevărat sprijin pentru ea în aceste momente grele.

Mai mult decât atât, în perioada în care make up artista a avut parte de certuri cu fostul soț, tatăl vedetei și sora ei au fost cei la care s-a confesat.

În aceste clipe prin care eu am trecut, dacă nu erau alături de mine tatăl și frații mei, eu poate și muream. Faptul că i-am văzut acolo pe toți lângă mine și am văzut că luptă pentru mine și fratele meu m-a ajutat să aduc copii de la sat, a contat foarte mult pentru mine. Aș vrea ca să dezmint acest subiect, presa minte și spune că sunt certată cu tatăl meu.

Nu este adevărat, el este tatăl meu și eu îl iubesc așa cum este, cum și el mă iubește pe mine așa cum sunt eu. Eu, de doi ani de când nu mă înțeleg bine cu soțul meu, doar tatălui meu îi povesteam tot. El era singurul meu psiholog la căruia eu îi spuneam și Lidiei, atât.", a explicat Dana Roba, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Familia Danei Roba, sprijin financiar și moral pentru vedetă

Citește și: „Cu regret vă spun că îmi pare atât de rău de problemele pe care mi le-a făcut fostul soț cu ciocanul la mâini și că nu mă pot duce la muncă.” Dana Roba a ajuns din nou pe mâinile medicilor

 Dana Roba a dezvăluit ce relație are cu familia sa. Makeup artista a vorbit despre cum au avutat-o tatăl și frații ei în aceste momente dificile
Dana Roba a dezvăluit ce relație are cu familia sa. Makeup artista a vorbit despre cum au avutat-o tatăl și frații ei în aceste momente dificile[Sursa foto: Facebook]

Pentru Dana Roba familia a fost cel mai mare sprijin în aceste momente.

Pe lângă susținerea morală și emoțională pe care familia i-a oferit-o, makeup artista a declarat că tatăl său o ajută și din punct de vedere financiar, dat fiind că ea nu poate să lucreze.

Vedeta are ambele mâini în ghips și urmează să treacă printr-o operație de reconstrucție a acestora.

« Am alături familia mea, pe frații mei și pe tatăl meu care mă susține și care mi-a zis:  „ Dana, nu trebuie să te superi pentru că uite eu cât trăiesc și fac bănuți o îți dau și

ție. Nu te necăji.”

Îți dai seama că este strigător la cer să plâng pentru că nu pot să mă duc la lucru. Am nevoie de operația pe care o să o organizez săptămâna viitoare cred că merg să vorbesc cu neurochirurgul Daniel Costea care mă va programa la medicul de reconstrucție a mâinii și atunci o să vedem ce o să se întâmple.

Pe mine mă interesează de familia mea în momentul de față și ei vor rămâne pentru mine frații mei și tatăl meu cât va trăi el este tatăl meu.  Nu contează greșelile  pe care le-a făcut când am fost tânără sau greșelile pe care le-a făcut când am fost eu copil. Contează că atunci când ierți un om, te ierți pe tine și atunci poți să stai la masă cu tine însuți și Dumnezeu îți poate oferi mântuirea în dar.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Când tu nu ierți pe cineva și ții ură pe cineva, îți este garantat Iadul. Eu nu pot să-l urăsc pe tatăl meu, eu l-am iertat și îl iubesc ca și când nu mi-ar fi greșit niciodată și el la fel mă iubește ca și când nu i-am greșit niciodată și la fel frații mei. Chiar dacă câteodată mie mi se pare că ei exagerează și așa mai departe, nu exagerează, fiecare face cât are sentimente față de mine. Așa cum sunt eu ei mă iubesc și eu la fel pentru că și eu dacă ar fi unul dintr ei în locul meu aș plânge și aș fi distrusă și m-aș duce să-i fiu acolo alături », a mai spus Dana Roba.

Dana Roba a spus că s-a simțit iubită de Dumnezeu și este de părere că multe persoane s-au pus în situația ei. De asemenea, Dana Roba a recunoscut că a ajutat numeroși oameni aflați în nevoie. 

"Mă simt iubită în primul rând de Dumnezeu și eu cred că Dumnezeu le-a pus pe inimă să fie alături de mine. Eu cred că oamenii aceștia s-au gândit clar că oricând ar putea să fie în locul meu și cred că și mie mi-ar place ca oamenii să îmi fie alături.

Eu cred că atunci când faci un bine către un om, cine mi-a oferit mie un leuț în contul meu, nu mi-a oferit mie că spune Biblia: cine își dă, lui își dă.

Deci ei și-au dăruit lor pentru că și eu când eram sănătoasă, aproape în fiecare weekend îi dădeam tatălui meu bani ca să dea săracilor. Tatăl meu este martor și știam că ajută bolnavii, săracii și oamenii care au niște probleme și nu se pot duce la muncă.

Îi dădeam în fiecare weekend bani să dea mai departe și tati se bucura foarte mult. Eu nu le-am dat oamenilor acelora, eu consider că mi-am dat mie banii aceia. Dumnezeu mi i-a pontat mie în registrul meu din cer, nu pentru oamenii aceia. Cred că orice om de pe planeta trebuie să se ajute și mai ales când vezi o mamă care este neputincioasă și care plânge că nu mai poate să meargă la muncă", a spus ea.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Și până la urmă am stat și m-am gândit că, într-un fel, m-am bucurat că nu am avut bani!” Mircea Solcanu a vorbit despre decesul mamei sale

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies