Dacă vrei să ai o relaţie de-o viaţă, caută partenerul cu ACEASTĂ calitate importantă

Dacă vrei să ai o relaţie de-o viaţă, caută partenerul cu ACEASTĂ calitate importantă
Dacă vrei să ai o relaţie de-o viaţă, caută partenerul cu ACEASTĂ calitate importantă

Fiecare din noi, în adâncul sufletului, îşi doreşte să aibă alături un partener care să ştie cum e să manifeşti empatie în raport cu a doua jumătate. Numai în acest caz vei putea coopera în armonie cu partenerul, ca să înfruntaţi toate obstacolele care vor apărea în cale.

În acest sens, una dintre cele mai importante calităţi ale unui om este empatia.

Ce înseamnă empatia?

Este abilitatea de a trăi şi înţelege la nivel emotiv sentimentele şi experienţele altor persoane. Se manifestă şi prin capacitatea de a adopta punctul de vedere a altei persoane, de a privi lucrurile din perspectiva ei.

Empatia poate fi manifestată nu doar pentru oameni, ci şi pentru animalele, care se află lângă noi şi faţă de întreaga planetă, care ne găzduieşte.

Practic orice om poate experimenta empatie. Întrebarea este la ce nivel este dezvoltată empatia fiecăruia?

Empatia poate fi măsurată pe o scară, la capătul negativ al căreia se află psihopaţii (persoanele care nu sunt capabile de compasiune).

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Astazi, la “Exatlon”, competitia atinge cote alarmante. Tot astazi vom afla cum evolueaza relatia tensionata dintre Roxana Vancea si Giani Kirita

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies