Daiana și Codruț de la "Puterea Dragostei", iubiți înainte de a intra în casă?!

codrut  puterea dragostei scandal daiana
Codruț de la Puterea Dragostei este suspectat că ar fi avut o relație cu Daiana dinainte ca aceasta să intre în competiție

Daiana și Codruț sunt suspectați că ar fi avut o relație înainte ca fata să intre la "Puterea Dragostei". Ce i-a dat de gol pe cei doi concurenți.

Un nou scandal înconjoară casa de la "Puterea Dragostei". De data aceasta, protagoniștii sunt Daiana și Codruț, despre care se spune că ar fi fost iubiți înainte de a intra în competiție.

Daiana și Codruț, relație înainte de a intra la "Puterea Dragostei"

Codruț, fostul iubit al Alexandrei, este acuzat că ar fi vorbit extrem mult în carantină cu Daiana. Deși bărbatul neagă, atât concurenții cât și fanii emisiunii spun același lucru, cei doi sunt extrem de apropiați.

Citeste si: Codruț a părăsit casa Puterea Dragostei, după un scandal cu Cristian Comănici! Mese şi scaune au "zburat" prin platou!

Pe internet au apărut nenumărate zvonuri despre adevărata relație care a existat între Codruț și Daiana, dinainte ca aceștia să intre la "Puterea Dragostei".

daiana puterea dragostei acuze grave
Daiana de la Puterea Dragostei este acuzată că ar fi avut o relație cu Codruț înainte de a intra în emisiune[Sursa foto: Instagram Daiana]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Daiana este suspectată că ar fi intrat în competiție cu ajutorul lui Codruț, însă cel care îi ia apărarea fetei e chiar George, a cărui relație cu Alexandra, fosta iubită a lui Codruț, nu este chiar una foarte roz. 

Citeste si: Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei s-au despărțit

„Miroase rău a multă vrăjeală și a jocuri proaste pe aici.

Iertați-mă, dar asta e părerea mea. Este o mare vrăjeală și sunt niște jocuri în care o să cădeți singuri la final”, a comentat Mariana în legătură cu subiectul Daiana-Codruț.

codrut relatie daiana
relația dintre Codruț și Daiana este din ce în ce mai suspectă[Sursa foto: Instagram Codrut]

Mulți telespectatori susțin aceeași teorie: Daiana a intrat la "Puterea Dragostei" cu ajutorul lui Codruț. 

„Deja subiectul conversațiile dintre Codut și Daiana e plictisitor maxim. Toată lumea știe, toți își dau cu părerea, azi sunt aduse conversațiile, mâine nu mai sunt arătate.

Dacă a recunoscut ca a vorbit cu ea sau au fost prieteni cu beneficii, singura care s-a înjosit la TV e ea ca fată.

daiana codrut relatie
Daiana și Codruț au vorbit extrem de mult în timpul carantinei[Sursa foto: Instagram Daiana]

Ar fi trebuit de la început să dea conversațiile și la revedere, însă eu cred ca ea s-a folosit de Codrut pentru a ajunge în emisiune și credea ca va fi numai ea pe ecran. Adevărul e că o și duce capul tare mult”, este doar unul dintre miile de mesaje lăsate pe canalele de socializare ale emisiunii de la Kanal D.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

De ce s-a rupt prietenia dintre Bianca Comănici şi Pluşica? Detaliile încep să iasă la iveală

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies