Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, afacerea de succes care le-a adus sume frumoase de bani

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, afacerea de succes care le-a adus sume frumoase de bani
Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, afacerea de succes care le-a adus sume frumoase de bani

De când Dana Nălbaru a luat decizia de a lăsa în spate cariera muzicală, aceasta a devenit o antreprenoare vrednică alături de soțul ei, actorul Dragoș Bucur. Iată ce afacere conduc cei doi!

În urmă cu puțin timp, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au deschis o afacere, mai precis o brutărie artizanală în zona Otopeni. De asemenea, cei doi muncesc cu spor cot la cot cu angajații, pentru ca afacerea să meargă bine.

Dana poate fi observată zi de zi cum robotește la afacerea din zona Ilfov, alături de angajații ei. Cântăreața nu doar că supervizează întreg procesul ca totul să meargă strună, ci pune și osul la treabă alături de aceștia.

Recent, paparazzii Click! au surprins-o în urmă cu câteva zile pe fosta solistă de la trupa HI-Q cum cară produsele brutăriei cu mașina personală.

Citește și: ”A ajuns cadoul meu.” Gabriela Prisăcariu, în culmea fericirii! Ce cadou scump a primit de la Dani Oțil

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, afacerea de succes care le-a adus sume frumoase de bani[Sursa foto: Click!]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Dana Nălbaru realizează produse speciale pentru soțul ei diabetic

Brutăria artizanală a cuplului Dana Nălbaru-Dragoș Bucur realizează produse la un preț destul de ridicat, însă acestea sunt de o calitate superioară și bio. Cu toate astea, lucrurile s-au scumpit în ultima vreme, astfel că, dacă ingredientele sunt scumpe și produsul final are un preț mai piperat.

După cum multe persoane știu, Dragoș Bucur  suferă de diabet și este dependent de injecțiile cu insulină de aproape douăzeci de ani.

Din cauza faptului că actorul nu are voie să mănânce zahăr, Dana Nălbaru i-a făcut soțului său produse speciale pentru persoanele care suferă de diabet, pe care le pune în vânzare și la brutărie.

„Unul din simptomele diabetului sunt crizele de furie, cel puțin înainte de a fi diagnosticat. Mi-am dat seama că lucrurile o iau razna în momentul în care, eram la Academie, pe deal și mă claxona unul.

Am oprit mașina, m-am dat jos și am început să înjur. Țin minte că era seară, era totul luminat de faruri. Am început (…) cu din ale, te omor, că te fac, că nu știu ce. După ceva timp m-am uitat la cine țipam. Era un domn, în vârstă mi s-a părut mie atunci, la vreo 45-50 de ani, cu ochelari. Stătea și se uita la mine. Lângă el era un puști de vreo 12 ani.
Amândoi nu spuneau nimic, doar se uitau așa la mine. Cât de penibil eram. M-am urcat înapoi în mașină și mi-am dat seama că ceva este în neregulă cu mine. Și nu zodia era de vină, ci diabetul”
, a dezvăluit actorul, cum a descoperit că are diabet, în cadrul unui podcast.

Citește și: ”Drăguțul de el.” Oana Roman a publicat conversația privată cu Marius Elisei! Ce i-a impus fostul soț

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, afacerea de succes care le-a adus sume frumoase de bani[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Vila Oanei Zăvoranu, scoasă la licitație pentru o sumă uriașă de bani! Cât valorează imobilul vedetei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies