Dana Rogoz arată perfect în costum de baie! Vedeta este, din nou, însărcinată!

Dana Rogoz arată perfect în costum de baie! Vedeta este, din nou, însărcinată!
Dana Rogoz arată perfect în costum de baie! Vedeta este, din nou, însărcinată!

Dana Rogoz arată perfect în costum de baie! Vedeta este, din nou, însărcinată şi radiază de fericire.

Dana Rogoz este în al nouălea cer. Frumoasa vedetă va deveni mămică pentru a doua oară, iar de curând şi-a împărtăşit bucuria cu prietenii ei virtuali. Actriţa şi soţul ei vor avea o fetiţă, exact cum şi-au dorit.

DA, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezeasca ochii de lacrimi.

Suntem cei mai fericiți! Cât poate fi de frumos! Nu există cuvinte care să exprime ce simt. Sunt fericită, sunt emoționată, mă simt cea mai norocoasă, îmi fac griji deseori, mi-e frică, și mă liniștesc, și încerc să conștientizez, îmi fac planuri, îmi imaginez cum va fi cu 2 copii, cum va arată casă noastră, și iar mă bucur, plutesc, și mă simt copleșită uneori de tot, tocmai pentru că simt… tot .”, a transmis Dana Rogoz și pe blogul său personal.

Citeste si: Dana Rogoz este ÎNSĂRCINATĂ! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului: „Cea mai spectaculoasă perioadă din viața mea”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Dana Rogoz arată perfect în costum de baie! "Nu cauţi mereu scuze că iei în greutate pentru că trebuie să mănânci pentru doi"

Ei bine, în urmă cu puţin timp, protagonista noastră a postat o poză cu ea, în costum de baie, alături de micuţul ei, pe plajă în Sri Lanka. Dana arată extraordinar şi, după cum se poate observa, nu a dat frâu liber poftelor culinare de Crăciun, tânăra având în continuare măsuri de manechin.

Dana Rogoz arată perfect în costum de baie! "S ă ştii că te apreciez foarte mult"

" Am impresia că mănânci şi foarte sănătos de arăţi în acest fel deşi eşti însărcinată. Bravo! Mi-e şi frică să mai spun ceva pentru că se supără unele mămici, dar uite că poţi arăta foarte bine si cu un copil în burtică dacă nu cauţi mereu scuze că iei în greutate pentru că trebuie să mănânci pentru doi. Scuze, din nou, dacă am deranjat cu ceva!", a scris o fană a vedetei.

Citeste si: Dana Rogoz, stralucitoare intr-o tinuta creata de un designer basarabean!

" Felicitări! Să ai o naştere uşoară, să fii sănătoasă tu, bebe şi toată familia ta şi să ştii că te apreciez foarte mult. Sărbători fericite!", este un alt mesaj frumos primit de Dana.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Dana Rogoz nu a putut ascunde asta: ”Azi dimineaţă l-am simţit...Sunt enorm de fericită!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies