Dana Rogoz este ÎNSĂRCINATĂ! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului: „Cea mai spectaculoasă perioadă din viața mea”

Dana Rogoz este ÎNSĂRCINATĂ! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului: „Cea mai spectaculoasă perioadă din viața mea”
Dana Rogoz este ÎNSĂRCINATĂ! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului: „Cea mai spectaculoasă perioadă din viața mea”

Vedeta tocmai a făcut anunțul.

Dana Rogoz este în culmea fericirii. Actrița este însărcinată pentru a doua oară, iar în urmă cu puțin timp le-a dat și fanilor vestea cea mare.

Vedeta a postat pe blogul său mai multe imagini alături de soțul său și de fiul lor, Vlăduț. Familia Danei Rogoz se mărește, iar peste numai câteva luni va veni pe lume o fetiță.

„Imi tremura mainile pe tastatura… DA, acum pot sa va dau cea mai frumoasa veste: sunt insarcinata.

Si e fetita. Si e minunat. Si nu sunt in stare sa scriu cateva randuri despre asta fara sa nu mi se umezeasca ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiti!

Cat poate fi de frumos! Nu exista cuvinte care sa exprime ce simt. Sunt fericita, sunt emotionata, ma simt cea mai norocoasa, imi fac griji deseori, mi-e frica, si ma linistesc, si incerc sa constientizez, imi fac planuri, imi imaginez cum va fi cu 2 copii, cum va arata casa noastra, si iar ma bucur, plutesc, si ma simt coplesita uneori de tot, tocmai

pentru ca simt… tot. Si pentru ca deja stiu ce bucurie iti poate aduce in viata un copil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Am aflat chiar inainte de ziua mea de nastere. Nu stiu daca tineti minte, dar va spuneam atunci ca sunt cea mai fericita, pentru ca traiesc viata pe care mi-am dorit-o dintotdeauna.

O spuneam si pentru ca stiam deja ca port in mine doua inimi care bat.

Citeste si: Dana Rogoz, diagnosticată cu o boală gravă! Ce se întâmplă cu vedeta

Citeste si: Halucinant! Dana Rogoz, scene explicite de sex, chiar în faţa soţului său

Citeste si: Dana Rogoz și Radu Dragomir aniversează 7 ani de la căsătorie

Ne-am bucurat de veste in familia noastra. Ma rog, Vlad se lauda de cateva saptamani deja la gradinita ca va avea o surioara. Asa ca azi, la fel ca acum 6 ani, am deschis acest blog si m-am decis sa impartasesc cu voi bucuria familiei noastre.

Timpul trece fantastic de repede, asa ca azi sunt in 16 saptamani si 5 zile. Va dati seama ca mi-a fost alaturi la toate premierele MO, in caravana din tara, la festivalurile din strainatate.

A fost tare buna cu mine, micuta, in cea mai spectaculoasa perioada a vietii mele.

Te-am asteptat, minune! Si te mai asteptam un pic, cu totii, sa vii in familia noastra!”, a scris vedeta pe blogul său, alături de câteva imagini de la ședința foto de Crăciun. Iar Vlad, fiul vedetei, este în culmwa fericirii pentru că va avea o surioară.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Dana Rogoz, diagnosticată cu o boală gravă! Ce se întâmplă cu vedeta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies