Halucinant! Dana Rogoz, scene explicite de sex, chiar în faţa soţului său

Halucinant! Dana Rogoz, scene explicite de sex, chiar în faţa soţului său
Halucinant! Dana Rogoz, scene explicite de sex, chiar în faţa soţului său

Dana Rogoz a fost protagonista unor scene de amor în pelicula „Mo”, film regizat chiar de Radu Dragomir, soțul actriței.

Dana Rogoz a fost protagonista unor scene de amor în pelicula „Mo”, film regizat chiar de Radu Dragomir, soțul actriței. Ea apare alături de Răzvan Vasilescu, iar imaginile sunt extrem de explicite.

„Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă Răzvan Vasilescu nu ar fi acceptat rolul. Am filmat 13 zile la acest proiect”, a declarat Radu Dragomir, regizorul filmului şi soţul Danei Rogoz, pentru click.ro.

Povestea filmului este despre Mo şi prietena ei care sunt prinse copiind de către cel mai sever profesor din facultate. Cele două cer o a doua şansă, iar profesorul le propune un examen neaşteptat. Cele două ajung în casa profesorului, iar Mo ajunge şi în patul acestuia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, scene de sex pe plajă! Vă avertizăm, urmează imagini şocante! Incredibil, cum au fost surprinşi! FOTO!

Citeste si: Oana Andoni va deveni mămică. Vedeta a aflat sexul copilului, e în culmea fericirii!

„Aştept demult filmul ăsta, de acum patru ani. Am primit cadou scenariul de la Radu într-o formă aproape finală.

Răzvan Vasilescu e un partener absolut minunat, care are foarte mare experienţă. Mi-a fost profesor în Universitate, la repertoriu, dar n-am mai jucat cu el până acum. Şi el a crezut în scenariu, Radu a scris pentru noi doi de la început. Am avut o chimie bună şi cu Mădălina Craiu, ne-am întâlnit o lună întreagă într-un teatru şi am repetat şi atunci a mers totul bine”, a povestit și Dana Rogoz.

„E mai greu să fii regizor decât să fii soţul Danei. E primul film de lung metraj, am mai lucrat la diverse seriale. Scena aia de sex a fost foarte dificil de făcut pentru că era o miză imensă pentru film, în primul rând, şi toată lumea s-a concentrat pe ea. A mers bine, toţi aveam acelaşi interes, trebuia să iasă bine şi nu ne-am gândit la altceva”, a povestit regizorul Radu Dragomir.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies