Oana Andoni va deveni mămică. Vedeta a aflat sexul copilului, e în culmea fericirii!

Oana Andoni va deveni mămică. Vedeta a aflat sexul copilului, e în culmea fericirii!
Oana Andoni va deveni mămică. Vedeta a aflat sexul copilului, e în culmea fericirii!

Oana Andoni va deveni mămică. Vedeta a aflat sexul copilului, e în culmea fericirii

Oana Andoni a dat vestea cea mare, va deveni mămică pentru a doua oară. Ştirista este însărcinată şi urmează să aducă pe lume în toamna acestui an o fetiţă. Oana mai are o fiică, în vârstă de opt ani, care aşteptă cu nerăbdare marea întâlnire cu surioara ei.

Oana Andoni şi-a ţinut ceva vreme sarcina în secret, vedeta fiind însărcinată în şapte luni şi urmând să nască în luna octombrie. Emoționată atât pentru ea şi pentru soţul său, ştirista a vorbit despre felul în care a reacţionat fiica cea mare, Erica, la aflarea veştii că va avea o surioară. Se pare că dorinţa i-a fost îndeplinită Oanei, căci îşi dorea de multă vreme încă un bebe, relatează click.ro.

Citeste si: HOROSCOPUL runelor pentru 19-25 august 2019, cu Mihai Voropchievici. Schimbări importante!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cât poate fi de sexy! Imagini care taie respirația! Kiki de la Exatlon, transformare INCREDIBILĂ

Citeste si: Horoscop luni, 19 august! Un început de săptămână cel puțin interesant. Luna plină a dat tot peste cap!

"Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât noi, părinţii, cât şi bunicii ne-am dorit ca familia noastră să se mărească. Iar Erica, fetiţa noastră, este cea mai încântată! Ea ne tot întreba de ce nu are o surioară, insista aproape zilnic cu acest subiect şi acum este foarte curioasă cum o să arate cea mică, îi spune deja poveşti şi de-abia aşteaptă să o cunoască.

În octombrie vom fi binecuvântaţi cu încă o minune în viaţa noastră şi ne pregătim cu drag pentru venirea ei pe lume. O aşteptăm cu nerăbdare", a declarat Oana Andoni.

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies