Dana Rogoz, diagnosticată cu o boală gravă! Ce se întâmplă cu vedeta

Dana Rogoz, diagnosticată cu o boală gravă! Ce se întâmplă cu vedeta
Dana Rogoz, diagnosticată cu o boală gravă! Ce se întâmplă cu vedeta

Actrița a dezvăluit ce simte de când a aflat că este bolnavă.

Dana Rogoz fost diagnosticată cu o boală grea și se află în acest moment sub tratament. Vedeta trebuie să își monitorizeze starea de sănătate și a dezvăluit cum și-a dat seama că are probleme.

Dana Rogoz, cunoscută de către mulți fani de-ai săi drept Abramburica, are probleme cu tiroida. Principalele simptome ale acestei afecțiuni sunt oboseala și fluctuațiile de greutate.

Citeste si: Halucinant! Dana Rogoz, scene explicite de sex, chiar în faţa soţului său

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Dana Rogoz și Radu Dragomir aniversează 7 ani de la căsătorie

Citeste si: Dana Rogoz, stralucitoare intr-o tinuta creata de un designer basarabean!

Dana Rogoz suferă de o afecțiune a tiroidei, Hashimoto, aceeași afecțiune de care suferă și supermodelul Gigi Hadid, Hashimoto fiind, de altfel, frecventă în rândul femeilor. Printre cele mai comune simptome ale bolii se numără fluctuațiile de greutate sau stările de oboseală, pe care și Dana le-a resimțit din plin.

"Şi asta contează (n.red. – în privința numărului de kilograme), sunt pe tratament. Nu simt momentan așa zisele perioade de îngrășare care sunt cumva specifice bolii, deși, dimpotrivă, toată lumea crede că eu am hipertiroidism, pentru că sunt slabă, dar de fapt am hipotiroidism. În schimb, simt schimbări la textura pielii, simt că se usucă mai tare, am alte probleme asociate. Sau pot să am stări mai proaste și de obicei atunci îmi verific analizele și văd dacă e cazul să îmi măresc doza de tratament", a dezvăluit Dana Rogoz pentru viva.ro.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Dana Rogoz a patit-o! Vedeta si-a iesit din minti si l-a umilit pe "atacator" pe Instagram

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies