Dana Rogoz, emoții imense înainte să nască: „Sper din tot sufletul să mă descurc”

Dana Rogoz, emoții imense înainte să nască: „Sper din tot sufletul să mă descurc”
Dana Rogoz, emoții imense înainte să nască: „Sper din tot sufletul să mă descurc”

Actrița urmează să devină mamă pentru a doua oară în numai câteva zile și trece prin emoții de nedescris din cauza pandemiei de coronavirus.

Dana Rogoz se pregătește să devină mamă pentru a doua oară și o încearcă o mulțime de gânduri din cauza pandemiei de coronavirus.

După ce și fosta sa colegă de serial, Tily Niculae, a devenit mamă pentru a doua oară și a dezvăluit că a avut probleme din cauza situației actuale, Dana Rogoz se gândește cu groază la faptul că ar putea să se infecteze cu noul coronavirus.

Citeste si: Deși e gravidă, Dana Rogoz a sărit în ajutorul vecinilor nevoiași. „Am auzit-o plângând”

„Dacă m-aş infecta până la naşterea ta, cum oare aş putea eu rezista stând în altă cameră decât cu tine? Cum să nu pot eu să te pup şi să te miros şi să te strâng la pieptul meu fără nici o teamă?!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Dana Rogoz, emoții imense înainte să nască: „Sper din tot sufletul să mă descurc”
Dana Rogoz, emoții imense înainte să nască: „Sper din tot sufletul să mă descurc”

Cum?! Încerc, aşadar, să îmi imaginez cum vom fi doar noi două în primele tale 3 zile de viaţă, în salonul unui spital, chiar imediat după ceea ce se anunţă a fi vârful epidemiei de coronavirus în România. Ştii, după cezariană nu voi fi în cea mai bună formă fizică şi sper din tot sufletul să mă descurc, să pot avea grijă de tine cât mai repede şi fără alt ajutor.

O să îmi lipsească mult tatăl tău în acele momente, ştiu deja”, – a scris Dana Rogoz pe blogul său.

Dana Rogoz, emoții la spital

Citeste si: Dana Rogoz mai are o lună până va deveni din nou mămică: „Mă bucur de ultimele săptămâni însărcinată, indiferent de haosul din jurul meu!”

Dana Rogoz a povestit că a fost nevoită să iasă din casă pentru a merge la consult și situația a bulversat-o: “Trebuie neapărat să rămânem sănătoase! De aceea nu ieşim din casă decât pentru a merge la

medic. Chiar acum câteva zile am trecut pentru prima oară prin cortul de triaj înainte să intru în spital. Doamne, ce ciudat a devenit dintr-odată totul! La început aveam foarte puternică senzaţia că e un vis din care cineva mă va trezi. Căci nu se poate să ni se schimbe tuturor viaţa peste noapte”, – a încheiat Dana Rogoz.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Deși e gravidă, Dana Rogoz a sărit în ajutorul vecinilor nevoiași. „Am auzit-o plângând”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies