Dana Rogoz, scrisoare emoționantă adresată fetiței sale: „Cum oare aș putea eu rezista...”

dana rogoz, scrisoare, emoționantă, fetita, naște
dana rogoz, scrisoare, emoționantă, fetita, naște

Dana Rogoz este foarte aproape de momentul în care fetița sa va veni pe lume, motiv pentru care vedeta a decis să îi adreseze micuței o scrisoare emoționantă.

În perioada imediat următoare Dana Rogoz urmează să devină mămică pentru a doua oară, pentru că se află deja aproape de sfârșitul sarcinii. Vedeta este extrem de îngrijorată de pandemia de coronavirus, motiv pentru care se protejează cât de bine poate.

Citeste si: Dezvăluirile Danei Rogoz: ”Sunt ultimele zile însărcinată și vreau să mă bucur de ele!”

Având în vedere emoțiile de la finalul fiecărei sarcini, mai ales emoțiile oricărei femei care urmează să devină mamă în această perioadă tulbure, Dana Rogoz a decis să îi adreseze o scrisoare fetiței care

urmează să vină pe lume, scrisoare publicată pe blogul vedetei.

dana rogoz, scrisoare, emoționantă, fetita, naște
dana rogoz, scrisoare, emoționantă, fetita, naște

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Actrița a vorbit despre teama pe care o are, nevoia constantă de a se proteja, mai ales în perioada aceasta, încercările de a-și ține familia în siguranță, precum și despre faptul că a dezvoltat o obsesie din a se dezinfecta și igieniza.

Citeste si: În izolare, ca într-o vacanță all-inclusive! Dana Rogoz are o terasă ca-n povești

Dana Rogoz, scrisoare emoționantă adresată fiicei sale pe care o va naște în curând

”Daca m-as infecta pana la nasterea ta, cum oare as putea eu rezista stand in alta camera decat tine? Cum sa nu pot eu sa te pup si sa te miros si sa te strang la pieptul meu fara nicio teama?! Cum?! (…) Cand am mers la primul control dupa o perioada lunga de izolare, am avut in minte

aceste intrebari.

M-am protejat cum am stiut mai bine: am purtat masca, am asteptat in masina pana mi-a sosit randul, am pastrat distanta intre mine si toti ceilalti pe care i-am intalnit in drumul meu si m-am dezinfectat pe maini pana am facut rani. Si am fost pentru prima oara la un control fara tatal tau alaturi. A fost un fel de … repetitie, caci la nastere nu va fi langa mine in sala, asa cum a fost la fratele tau.

Uite ca deja facem diferente… ce parinti! Dar si tu, sincer acum, ce moment ti-ai ales pentru a veni pe lume! Ce moment,” a scris Dana Rogoz, pe blog-ul său.

Citeste si: Deși e gravidă, Dana Rogoz a sărit în ajutorul vecinilor nevoiași. „Am auzit-o plângând”

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Dana Rogoz, emoții imense înainte să nască: „Sper din tot sufletul să mă descurc”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies