Dana Săvuică este o mamă norocoasă! Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale! „Ea este foarte matură. Îi merge mintea. Eu nu am știut că ea a trecut prin școală.”

Dana Săvuică este o mamă norocoasă! Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale! „Ea este foarte matură. Îi merge mintea. Eu nu am știut că ea a trecut prin școală.”
Dana Săvuică este o mamă norocoasă! Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale! „Ea este foarte matură. Îi merge mintea. Eu nu am știut că ea a trecut prin școală.”

Femeia de afaceri are o relație specială cu fiica sa.

Dana Săvuică, în vârstă de 54 de ani, este o mamă fericită și împlinită. Fiica sa, Julie Stanciu, este o femeie în toată firea, în vârstă de 30 de ani.

Dana Săvuică și fiica sa, prietene la cataramă

Citește și: Dana Săvuică, despre cum își pot da femeile seama atunci când trebuie să pună punct unei relații: „Dacă vezi că ești într-o obișnuință, o rutină, timpul a trecut și că tu poate ai stat pe loc!”

Dana Săvuică este o mamă norocoasă! Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale
Dana Săvuică[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Două greșeli majore am făcut, care mă costă și acum.” Cum și-a stricat Dana Săvuică tenul

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Invitată în cadrul podcastului „Super Oameni”, femeia de afaceri a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa.

Relația este una frumoasă, pentru că eu la 23 de ani am rămas gravidă și eram și eu tot copil. Acum mă bucur foarte tare, pentru că nefiind o diferență foarte mare de vârstă, ne plac aceleași filme, mai vorbim, ne dăm mesaje. Ea știe ce îmi place mie, eu știu ce îi place ei. Când mergem cu mașina, ea îmi pune muzica ce-i place ei, eu repede mi-o salvez.

E genul ăsta de relație ca între 2 fete, 2 prietene. Eu nu cred că ea a simțit vreodată că eu sunt mama aceea de care ea trebuie să se ferească, să îi ascundă lucruri, să o mintă, să fugă pe fereastră noaptea la petreceri. Nu, nu a fost cazul. Atunci, a fost o relație foarte deschisă, foarte frumoasă, cel puțin din punctul meu de vedere. Eu așa o simt .”, a declarat vedeta.

Dana Săvuică, cuvinte de laudă la adresa fiicei sale

Dana Săvuică este o mamă norocoasă! Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale
Dana Săvuică [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Fostul model spune despre fiica sa că este o persoană foarte matură, sinceră și inteligentă. Astfel, Dana Săvuică nu a avut niciodată probleme cu Julie în școală. Mai mult decât atât, femeia de afaceri nu a investit bani în meditațiile fiicei sale, aceasta descurcându-se singură.

Când știa că plecăm noi pe undeva ne întreba dacă poate și ea să aducă niște prietene acasă, să facă o petrecere.

Ea este foarte matură și întotdeauna a fost mai matură decât vârsta ei. Întotdeauna am spus despre ea că pare că ar avea un suflet bătrân, foarte înțelept. Având această deschidere să vorbească franc cu noi, să nu ne ascundă lucruri, totul a decurs foarte normal. Îi merge mintea. Eu nu am știut că ea a trecut prin școală. La liceu, când trebuia să dea bacalaureatul, am întrebat-o la un moment dat dacă nu are nevoie de niște ore de meditație.
S-a uitat așa la mine și mi-a zis că ea e atentă la ore, la școală. Ea cu încă vreo 2 copii, când nu înțelegeau ceva sau vor să aprofundeze, întrebau profesorul
.”, a mai spus Dana Săvuică.  



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Geta Sterp nu renunță la treburile casnice, chiar dacă este însărcinată! Ce activități face tânăra graviduță?„Astăzi sunt la bucătărie. Avem mulți oameni la adunat de prune, ca să facem vin ars!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies