Dana Săvuică, intervenţie estetică inedită! Vedeta şi-a întinerit genunchii!

Dana Săvuică, intervenţie estetică inedită! Vedeta şi-a întinerit genunchii!
Dana Săvuică, intervenţie estetică inedită! Vedeta şi-a întinerit genunchii!

Dana Săvuică şi-a făcut o intervenţie estetică inedită! Vedeta şi-a întinerit genunchii în urmă cu puţin timp!

Înainte de a împlini 50 de ani, Dana Săvuică și-a dorit să aibă genunchi mai aspectuoși și fără riduri. A reușit să scape de această problemă care îi dădea bătăi de cap apelând, ca de fiecare dată, la medicul său estetician.
Zona genunchilor este una dintre cele mai rapid afectate de semnele îmbătrânirii, iar majoritatea ar crede că nu există un tratament estetic pentru a stopa acest lucru. La fel a crezut și Dana Săvuică până să afle de la medicul său estetician că tehnicile de ultimă generație permit tratarea până și a celor mai dificile zone ale corpului.

Vobeam cu medicul estetician despre semnele de îmbătrânire care se instalează la nivelul corpului, în special la femei, și care sunt în zone vizibile, precum zona genunchilor. Noi stăm foarte mult pe tocuri, ne mișcăm foarte mult și atunci încep să apară niște riduri la genunchi care dau un aspect tare neplăcut. Eu am și genunchii proeminenți și mai mult de atât cred că or să se instaleze aceste cute.

Din acest motiv, m-a preocupat această problemă, dar sincer nu credeam că îi voi găsi rezolvare. Din fericire, m-am înșelat ”, povestește Dana Săvuică.

Citeste si: Are aproape 50 de ani și arată AȘA! Imagini WOW cu Dana Săvuică

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Genunchii sunt adesea o zonă neglijată, dar extrem de predispusă la apariția ridurilor pe măsura înaintării în vârstă.

Zona genunchiului este una foarte greu de tratat. Pielea din acea zonă este într-o mișcare aproape permanentă. Dacă adăugăm înaintarea în vârstă și oscilațiile de greutate, aspectul genunchiului se deteriorează în mod clar cu trecerea timpului. Pierdem colagenul, pierdem elastina, iar din păcate uităm că și zonele de genul genunchilor sau coatelor au nevoie de îngrijire ”, explică medicul estetician.

Dana Săvuică şi-a făcut o intervenţie estetică inedită! Tratamentul constă în injectarea unui cocktail de vitamine, oligoelemente, cristale de calciu și alte substanțe de ultimă generație care stimulează producția de colagen propriu.

Chiar dacă îngrijim pielea cu creme sau uleiuri, trecerea anilor nu poate fi astfel păcălită și lasă semne neplăcute din punct de vedere estetic.

Eu îmi întrețin tot timpul pielea, fac dușuri cu tot felul de uleiuri, mă dau cu creme, dar cu toate astea se vede că pielea se usucă și s-au instalat niște cute inestetice.

Indiferent de cât de multă grijă am avut eu de-a lungul timpului. Plus că noi, femeile, mai facem o prostie. Ne place să stăm vara la soare, să ne bronzăm, și am observat cum exact pe bronzul acela frumos, se văd și mai bine aceste cute de la genunchi. Pentru că se usucă și se deshidratează pielea. Tocmai de aceea am apelat la un tratament de injectare cu diverse substanțe, pe care l-a realizat medicul în clinica sa, care să mă ajute să scap de cutele inestetice din zona genunchilor ”, spune Dana Săvuică.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Dana Savuica le indeamna pe clujence sa fie mai indraznete!

 

Dana Săvuică şi-a făcut o intervenţie estetică inedită!" Pielea devine mai catifelată, mai hidratată"

Tratamentul constă în injectarea unui cocktail de vitamine, oligoelemente, cristale de calciu și alte substanțe de ultimă generație care stimulează producția de colagen propriu. Necesită 3, 4 sau 5 ședințe, câte una în fiecare lună, în funcție de cum reacționează fiecare organism în parte, dar după a doua ședință se vede deja cu ochiul liber o ameliorare a ridurilor. Pielea devine mai catifelată, mai hidratată. Este un tratament interesant și nedureros. Pur și simplu injectăm substanța sub piele, în zonele în care vrem să stimulăm producția de colagen ”, explică Dr. Iancu Morad.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Dana Savuica si Chef Sandu Carpen au gatit pentru femeile inteligente!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies