Dani Oțil este din nou tată? Ce anunț a făcut prezentatorul TV chiar în direct: „Ce pot face doi în casă…”

Dani Oțil, despre posibilitatea de a deveni din nou tată
Dani Oțil, despre posibilitatea de a deveni din nou tată

Prezentatorul de televiziune a vorbit despre al doilea copil. Își dorește sau nu să devină din nou tată?

Dani Oțil, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori de televiziune de la noi din țară, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gabriela Prisăcariu, partenera lui de viață. Cei doi au devenit părinți în urmă cu mai multe luni, iar de atunci radiază de fericire. Recent, Dani Oțil a vorbit despre posibilitatea de a deveni din nou tătic, iar fanii au rămas surprinși să afle ce planuri de viitor are de fapt.

Citeste si: Gabriela Prisăcariu, replici dure la adresa unei urmăritoare. Ce mesaj i-a transmis soția lui Dani Oțil: „Știu că asta îți dorești”

Dani Oțil, despre posibilitatea de a deveni din nou tată
Dani Oțil, despre posibilitatea de a deveni din nou tată[Sursa foto: Instagram]

Dani Oțil, despre posibilitatea de a deveni din nou tată

În cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de colegul lui, Răzvan Simion, partenerul Gabrielei Prisăcariu a vorbit despre varianta de a deveni din nou tată, asta după ce a fost asaltat cu întrebări despre acest subiect.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ei bine, Dani Oțil a spus că momentan nu își mai dorește încă un copil, căci îl are deja pe băiețelul lui, Luca Tago.

„Lasă, lasă, că unul îmi ajunge. E suficient. Nu vrea să-mi imaginez ce pot face doi în casă (…)”, a spus Dani Oțil, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Citeste si: Dani Oțil, certat de Gabriela Prisăcariu în public. Ce s-a întâmplat

Dani Oțil, despre posibilitatea de a deveni din nou tată
Dani Oțil, despre posibilitatea de a deveni din nou tată[Sursa foto: Instagram]

Cum se descurcă Gabriela Prisăcariu în rolul de mămică?

Soția lui Dani Oțil este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde le împărtășește fanilor cele mai importante momente din viața ei. De când a devenit mămică, vedeta vorbește aproape mereu despre fiul ei, care îi aduce bucurii în fiecare zi.

„Am învățat o lecție foarte importantă zilele astea – că trebuie să fii puternică și să te ții tare, pentru că dacă el te simte slab, gata, s-a terminat. Adică, când începe să plângă în pătuț, imediat îl iei în brațe, cum fac eu, nu e bine. Dar încerc să fiu tot mai puternică și să nu mă las impresionată. Este foarte greu”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu pe InstaStory.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Amna își dorește să se recăsătorească! Ce planuri de viitor are artista: „ Cred în căsătorie, fidelitate și respect”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies