Daniela Gyorfi a mărturist câte operaţii estetice şi-a făcut. "Mi-e şi ruşine!"

Daniela Gyorfi a mărturist câte operaţii estetice şi-a făcut.
Daniela Gyorfi a mărturist câte operaţii estetice şi-a făcut. "Mi-e şi ruşine!"

Daniela Gyorfi a dezvăluit numărul intervențiilor estetice și unde anume și le-a făcut.

Daniela Gyorfi a mărturist câte operaţii estetice şi-a făcut

Daniela Gyorfi a ținut să-i lămurească pe cei care au afirmat că este schimbată din cauza numeroaselor operații estetice, după ce a fost criticată pentru look-ul pe care l-a afișat într-o recentă fotografie postată pe Instagram.

Citeste si: Doctor Ovidiu N Peneş, specialistul Kfetele.ro în medicină, a tras un semnal de alarmă: "Dacă eşti vedetă de televiziune nu mai da sfaturi medicale. Vaccinarea este importantă"

Citeste si: Margherita de la Clejani s-a făcut blondă! Arată total diferit acum

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Se dau bani de la stat: până la 40.000 de lei! Dacă ai până în 55 de ani poţi să primeşti şi tu, uite ce trebuie să faci

Citeste si: HOROSCOP Camelia Pătrășcanu până duminică. Taurii au o săptămână valoroasă, Leii au discuţii intense joi şi vineri

Cântăreaţa a spus exact câte intervenții de acest fel are.

"Mi-e şi ruşine, nu ştiu cum să mai spun. Nu am operaţii estetice la faţă, că astea se văd. Mi-am făcut nişte proceduri non-invazive. Am trei operaţii la sâni.

Şi de la lumină şi de la ruj am buzele mai mari. Dacă ai buzele mai subţiri dai cu rujul mai aşa... Eu nu pun filtre la poze, sunt de modă veche", a spus Daniela Gyorfi.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu până duminică. Taurii au o săptămână valoroasă, Leii au discuţii intense joi şi vineri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies