Doctor Ovidiu N Peneş, specialistul Kfetele.ro în medicină, a tras un semnal de alarmă: "Dacă eşti vedetă de televiziune nu mai da sfaturi medicale. Vaccinarea este importantă"

Doctor Ovidiu N Peneş, specialistul Kfetele.ro în medicină, a tras un semnal de alarmă:
Doctor Ovidiu N Peneş, specialistul Kfetele.ro în medicină, a tras un semnal de alarmă: "Dacă eşti vedetă de televiziune nu mai da sfaturi medicale. Vaccinarea este importantă"

Doctorul Ovidiu N Penes, specialistul Kfetele.ro in medicina, a tras un semnal de alarma cu privire la sfaturile medicale oferite de vedetele de televiziune.

Doctorul Ovidiu N Penes spune ca oamenii trebuie sa asculte sfaturi medicale doar de la medicii avizati, care au absolvit o scoala medicala, si nu de la orice persoana publica care apare la televizor.

"Stiu ca medicina este frumoasa si pasioneaza pe toata lumea si nici nu este rau sa se vorbeasca de medicina peste tot, dar mare atentie! Daca esti vedeta de televiziune si oamenii te asculta si te urmaresc este foarte important sa nu dai sfaturi si sa ai o pregatire profesionala foarte buna.

Cine poate sa dea sfaturi in domeniul medical? Doar cineva care este pregatit in acest domeniu si este absolvent de o forma de invatamant medicala. Orice sfat aruncat in spatiul public poate fi urmarit de catre oricine. Uneori lucruri care tie iti fac bine, pot sa faca rau unor alte persoane. Cu atat mai mult cu cat sfatuiesti sa nu urmeze o forma de preventie cum ar fi cea de vaccinare.
Poti sa ai surpriza ca sfatul tau sa fie urmat de foarte multi si sa provoace inclusiv moartea unor persoane nevinovate. Aveti mare grija atunci cand ascultati sfaturi medicale din ce parte vin. Este bine sa discutati aplicarea sfaturilor medicale doar cu medicul dumneavoastra personal, care intotdeauana va cunoaste cel mai bine"
, a spus doctor Ovidiu N Penes pentru Kfetele.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Doctorul Ovidiu Peneş, specialistul Kfetele.ro, despre a treia operaţie a Andreei Bălan: "A avut noroc că s-a trezit într-o baltă de sânge. Putea să moară" EXCLUSIV VIDEO

De ce este important sa va vaccinati

"Importanta vaccinarii este importanta de a ve feri de boli care uneori iti pun viata in pericol.

O vaccinare inseamna ca organismul tau face cunostinta cu o bacetrie care a fost atenuata inainte si care te ajuta ca sistemul tau imun sa recunoasca acest microb de fiecare data cand se va intalni cu el, ferindu-te de a mai face boala. Este important sa stabilesti ce vaccinuri are copilul tau sau tu impreuna cu medicul tau curant, sa vezi daca sistemul tau imunitar face fata sau nu unei vaccinari si sa alegi impreuna cu medicul speciaist varianta de care tu ai nevoie.
Vaccinarea este importanta atat pentru sanatatea ta, cat si pentru sanatatea celor din jur"
, a declarat doctor Ovidiu N Penes pentru Kfetele.ro.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

15 BOLI pe care le POȚI VINDECA cu tinctură de PROPOLIS. Ce trebuie să faci?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies