Daniela Iliescu și Culiță Sterp au încercat ciocolata Dubai. Cum li se pare desertul viral? „Pentru asta ați făcut atâta tam-tam?”

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au încercat ciocolata Dubai. Cum li se pare desertul viral? „Pentru asta ați făcut atâta tam-tam?”
Daniela Iliescu și Culiță Sterp au încercat ciocolata Dubai. Cum li se pare desertul viral? „Pentru asta ați făcut atâta tam-tam?”

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au încercat ciocolata Dubai în fața camerelor de filmat și au mărturisit ce cred despre acest desert.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp sunt mereu activi pe rețelele de socializare, iar când vine vorba să împartă numeroase aspecte din viața lor personală cu cei care îi urmăresc, nu ezita să o facă. Mereu sinceri și cu zâmbetul pe buze, așa cum au obișnuit, reușesc să stârnească râsete în diferite situații și să facă ziua mai frumoasă celor care îi apreciază. Astfel, de această dată, cei doi au vrut să împartă cu urmăritorii săi o părere sinceră despre ciocolata virală din mediul online, ciocolata Dubai, care a luat cu asalt toate rețelele de socializare și care a început să fie

pregătită de foarte multe vedete.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu
Culiță Sterp și Daniela Iliescu[Sursa foto: Captură Video]

Reacția lui Culiță Sterp a fost una destul de amuzantă și chiar dacă spune că e o ciocolată bună, i se pare că nu a meritat tot haosul online.  “Am și eu ciocolată Dubai, mi s-a păstrat și mie un colț. Prima dată în viața mea încerc cu ciocolata Dubai. Ce e rumegușul acesta? Zici că e rumeguș.

Pentru asta ați făcut atâta tam-tam? Ce e așa specială, e o ciocolată cu rumeguș în ea, cu niște fistic. Părerea mea sinceră, e bună, nu e rea, dar nu e wow la atâta tam-tam. E o ciocolată cu fistic în ea, mare brânză.”, a spus Culiță Sterp.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Ce părere are Daniela Iliescu despre ciocolata Dubai

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au încercat ciocolata Dubai. Cum li se pare desertul viral?[Sursa foto: Freepik/TikTok]

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Și Daniela a fost cel care a gustat ciocolata Dubai, iar, de asemenea, nici aceasta nu a fost impresionată de gustul ei. Chiar dacă este o ciocolată bună după părerea ei, nu a primit nota maximă din partea sa.  “A ajuns și la mine, nu cea originală, dar hai să vedem ce-i cu ciocolată aceasta, dacă e bună. Asta era șmecheria? Chiar e bună. Nu am mai mâncat, am fost în Dubai? În 2018 nu era ciocolată Dubai acolo.

E bună. Foarte bună, dar de la 1 la 10, cam 7.5-8.”, a povestit Daniela Iliescu după ce a gustat din ciocolată.  

@daniela.iliescu

Ciocolata Dubai 🤣🤣

♬ original sound- Daniela Iliescu



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Culiță Sterp i-a urat soției sale "La mulți ani!", într-un mod inedit! „Nu îți promit că o să avem o viață lipsită de probleme, nicăieri nu e doar lapte și miere!”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Monica Pop, despre chinul diagnosticării cu cancer: "Am avut niște dureri așa mari". Temerile și speranțele celebrului medic

Experiența pe care Geta Sterp a avut-o într-un magazin de haine. Ce a pățit tânăra? „Am plecat supărată. Nu mi s-a părut normal.”

EXCLUSIV | Medicul Virgiliu Stroescu, despre cât de nesănătoasă este, de fapt, cafeaua pentru organism. Greșeala pe care o fac oamenii în fiecare zi

Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită de o șoferiță! Coincidență stranie, accidentul s-a produs după ce și-a înmormântat socrul 


Cookies