Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

Cum i-a urat Ileana Sterp
Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

Se pare că în urma unor neînțelegeri, Ileana Sterp și Daniela Iliescu, nu se mai urmăresc pe Instagram, dar aceasta tot i-a urat "La mulți ani!".

Cu ocazia zilei de naștere a Danielei Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, aceasta a primit mai multe urări, din partea celor apropiați și nu numai. Printre aceste persoane, s-a numărat și sora artistului, Ileana Sterp, cea care a postat trei fotografii cu sărbătorită, la care a atașat și câteva mesaje, la Story, pe contul său de Instagram.

Ce i-a urat Ileana Sterp, Danielei Iliescu, cu ocazia zilei sale de naștere

Un prim mesaj regăsit în fotografiile postate de aceasta este unul în care, pe lângă urarea făcută, menționează faptul că nu poate să o eticheteze, tocmai pentru că Daniela o are blocată, iar pentru conflictele pe care cele două le-au avut, își cere iertare.

Citește și: Culiță Sterp i-a urat soției sale "La mulți ani!", într-un mod inedit! "Pentru femeia lângă care Dumnezeu a ales să-mi dea cel mai frumos cadou care îi poate fi dăruit unui om: FAMILIA!"

Citește și: Geta Sterp nu lasă nici în sarcină treaba din gospodărie! La recomandările medicului, aceasta continuă să facă mișcare: "Medicul mi-a zis să încerc pe cât posibil fac mișcare!"

La mulți ani, frumusețe!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Daniela Iliescu

(deblochează-mă să pot să-ți dau tag!”

Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi, dar hai să ne dăm uitării!

Iertare!

Să ai viața plină de zâmbete și sănătate că în rest ai de toate! ”, a scris Ileana Sterp, la prima fotografie adăugată pe Story.

Imediat apoi, o altă fotografie în care se află Ileana Sterp, singură de această dată, însă pozând ca un adevărat model din reviste, menționând că Daniela este cea care a învățat-o să pozeze astfel, având ce să învețe de la cumnata sa.

Poza asta mi-a făcut-o Daniela pe vremea când mă învăța să pozez ca un Influencer. Da, pot să zic că am învățat multe de la ea căci ea era mai umblată în lume ”, a menționat aceasta, într-un alt Story.

Nu în ultimul rând, regăsim și o fotografie în care se află cele două, în compania celor mici, la care a adăugat faptul că pozele pe care le deține, nu sunt cele mai noi, motiv pentru care și-ar dori să facă unele în prezent.

Am numai poze vechi...

Hai să facem unele noi!”, a adăugat sora lui Culiță Sterp, semn clar că își dorește să reia legătura cu Daniela.

ileana sterp
Ileana Sterp i-a urat "La mulți ani!", cumnatei sale, pe Instagram, însă cele două nu se urmăresc[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Geta Sterp nu lasă nici în sarcină treaba din gospodărie! La recomandările medicului, aceasta continuă să facă mișcare: "Medicul mi-a zis să încerc pe cât posibil fac mișcare!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies