“Poate aș înțelege dacă mă înșală, pentru că nu i-am oferit ce trebuia, nu mă mai îmbrăcam, nu mă mai împopoțonam.” Ce nu poate accepta Dana Săvuică, sub nicio formă

“Poate aș înțelege dacă mă înșală, pentru că nu i-am oferit ce trebuia, nu mă mai îmbrăcam, nu mă mai împopoțonam.” Ce nu poate accepta Dana Săvuică, sub nicio formă
“Poate aș înțelege dacă mă înșală, pentru că nu i-am oferit ce trebuia, nu mă mai îmbrăcam, nu mă mai împopoțonam.” Ce nu poate accepta Dana Săvuică, sub nicio formă

De-a lungul vieții, Dana Săvuică a întâmpinat fel de fel de oameni. Cu toate acestea, știați ce nu ar accepta niciodată aceasta?

Dana Săvuică  este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Cu toate acestea, ca fiecare persoană în parte, și ea are anumite limite, peste care nu ar accepta ca o persoană din preajma sa, să le încalce sau să le treacă, într-un mod sau altul. Pe plan personal, Dana Săvuică a trecut printr-o căsnicie de peste 20 de ani, însă care a ajuns la un sfârșit, in cele din urmă.

dana savuica varsta
Ce nu poate accepta Dana Săvuică, sub nicio formă[Sursa foto: Facebook]

Ce nu poate ierta Dana Săvuică

Dana Săvuică este totuși, destul de categorică atunci când vine vorba despre falsitate. Aceasta susține faptul că adevărul contează foarte mult, indiferent cât de dureros ar fi, dat fiind faptul că a ajuns să nu aibă încredere în nenumărate persoane din preajma sa, tocmai pentru că au mințit-o 

Asta este ceva la care lucrez și în ziua de astăzi. Trebuie să iertăm, este un lucru la care muncesc. Ce nu iert eu? Falsitatea. Prefer ca omul să îmi zică verde în față orice, decât să se uite frumos la mine și, pe la spate, să fie cu totul alt om. 

Prefer să fie sincer, să fie deschis, indiferent de consecințe, pentru că eu pot să înțeleg aproape absolut orice, dar să nu mă minți.

Deci, asta nu aș ierta ”, a declarat aceasta, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

dana savuica wikipedia
Ce nu poate accepta Dana Săvuică, sub nicio formă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Nu cred în frustrările alimentare.” Dieta Corinei Caragea și cele patru alimente pe care le evită

 

Cum poate trece Dana Săvuică peste trădare

În ciuda faptului că nu are încredere în persoanele care o mint, se pare că Dana Săvuică poate accepta, totuși, trădarea, numai în cazul în care de vină este partenerul înșelat, această explicând faptul că, dacă partenerul i-ar fi oferit celuilalt tot ceea ce avea nevoie, nu s-ar fi mai dus în altă parte să caute ceea ce îi lipsește.

Depinde de ce te trădează. Acolo, s-ar putea să fie și vina ta. Apropos de trădare, de infidelitate, depinde.

Eu am avut o discuție cu cineva care a divorțat și l-am întrebat «Ai fost să faci terapie în cuplu» și a zis «Mai mult. Ne-am dat voie unul altuia să mergem cu mai mulți parteneri, tocmai că să vedem dacă e mai bine așa».  

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Apropos de infidelitate. Poți să suporți și chestia asta, dacă e făcută ca terapie, ca să reușești să îți recâștigi partenera sau partenerul. Dar minciuna... e cu totul altceva. Arată că ești o persoană perfidă, ascunsă, cu interese proprii. 

Înseamnă, normal (n.r. că infidelitatea este tot o minciună). Ascunzi celuilalt că îl înșeli, dar, încă o dată: poate aș înțelege dacă mă înșală, pentru că nu i-am oferit ce trebuia, nu mă mai îmbrăcam, nu mă mai împopoțonam, dar nu minciuna ”, a adăugat Dana Savuica.

dana savuica studii
Ce nu poate accepta Dana Săvuică, sub nicio formă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Dana Săvuică. „De mică a trebuit să mă adaptez”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Era de-a dreptul șocată! Mi-a zis: trebuie să te gândești la un medic oncolog. A fost momentul în care mi s-a schimbat toată viața” Cu ce afecțiune s-a confruntat Dana Săvuică

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies