De azi pielea ta poate fi mai frumoasă și mai catifelată ca niciodată. Află cum.

De azi pielea ta poate fi mai frumoasă și mai catifelată ca niciodată. Află cum.
De azi pielea ta poate fi mai frumoasă și mai catifelată ca niciodată. Află cum.

Fiecare dintre noi își dorește să arate mai bine, dar trebuie să recunoaștem că uneori avem nevoie de puțin ajutor, în special când vrem să scăpăm de părul nedorit de pe diferite porțiune ale corpului, care poate fi o problemă foarte serioasă.

Tu te confrunți cu această problemă? Vrei să scapi de părul excesiv încercând o metodă igienică, care înlătură toate bacteriile de pe suprafața corpului și care îți lasă pielea netedă și catifelată ca a unui bebeluș pentru mult timp? Epilarea cu ceară, dar nu cu orice fel de ceară, ci cu una igienică poate fi răspunsul de care ai nevoie.

Ce este epilarea cu ceară igienică, de ce să folosești această metodă, care sunt beneficiile ei, este mai bună decât altele? Rămâi câteva minute și descoperă calea sigură către o piele mai sănătoasă, mai frumoasă și mai catifelată ca niciodată.

Ce este epilarea cu ceară igienică?

În zilele noastre există multe metode de epilare. Unii folosesc tratamentul cu laser, iar alții aparatul de ras. Epilarea cu ceară îndepărtează părul de la rădăcină, nu doar de la suprafață. În plus, utilizarea repetată a acestei metode face ca părul să crească mai rar și mai subțire.

Să amintim un aspect important, și anume: există o confuzie între termeni. De obicei se consideră că ceara igienică este ceara la cartuș, dar este greșit. Ceara igienică este ceara care nu se RE-folosește, iar aici vorbim despre orice tip de ceară, fie că este la cartuș, liposolubilă, ceara caldă sau cea care se îndepărtează cu benzi de hârtie. 

Cu alte cuvinte, orice fel de ceară folosită o dată, NU trebuie RE-folosită.

Cum funcționează epilarea cu ceară igienică?

Trebuie să știi că înainte de a recurge la această procedură, pentru rezultate perfecte, firul de păr nu trebuie să fie mai lung de ½ cm. În plus, se recomandă să se exfolieze pielea de pe zonele în care se dorește epilarea, pentru că îndepărtarea celulelor moarte determină ieșirea firelor la suprafață mai ușor.

De obicei, la salon, înainte de procedură, se dezinfectează pielea.

De ce să consideri epilarea cu ceară una dintre cele mai bune alternative la celelalte metode?

Mai presus de pielea catifelată de care te vei bucura ulterior procedurii, este faptul că se îndepărtează toate microorganismele aflate în părul de pe corp, straturile superioare ale pielii, sângele și crustele rănilor. Noi o spunem, dar este confirmată de către cei de la NSW Wealth, cea mai importantă instituție medicală a sistemului de sănătate din Australia, unul dintre cele mai bune din lume.

De aceea este indicat să nu RE-folosim ceara utilizată, pentru că este contaminată, iar prin reutilizare poate duce la infecții bacteriene, stafilococ, streptococ, foliculită. Așa că există 0 risc de transmitere a unor boli/bacterii, pentru că nu există nici un contact cu cei care au beneficiat anterior de procedură.

Părul crește mai rar și mai fin, fiind smuls din rădăcină.

Dar cel mai convenabil beneficiu este faptul că pentru 2-3 săptămâni, pielea ta va fi confundată cu cea a unui bebeluș.

Există contraindicații?

Dacă suferi de varice, nu este recomandată această metodă, pentru că vasele capilare prezintă un risc de sensibilitate ridicat.

Dacă prezinți diferite afecțiuni ale pielii sau diabet, implant metalic, hemofilie, epilepsie etc, se recomandă să eviți procedura.

Dacă îți sunt administrate tratamente medicamentoase sau dacă ești însărcinată, de asemenea, procedura este contraindicată. Și dacă totuși îți dorești să încerci, NEAPĂRAT solicită părerea/acordul medicului tău. Nu ai vrea să-ți faci rău.

Există reacții adverse?

De obicei, nu. Dar se poate întâmpla în cazul unor persoane să se înroșească pielea în zonele tratate, sau să apară alte efecte precum mâncărime, dar care dispar în scurt timp.

Așadar, dacă vrei să încerci epilarea cu ceara la Bucuresti, fie că ești bărbat sau femeie, îți recomandăm una dintre cele mai folosite și eficiente metode de îndepărtare a părului, care îți va catifela și netezi pielea pentru câteva săptămâni.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies