Consumul de usturoi crud poate reduce riscul de cancer cu pana la 44% fara a avea si efecte secundare.
Motivul pentru care mor atat de multi oameni dupa ce au fost supusi unui tratament conventional impotriva cancerului este ca, in afara afectarii celulelor sanatoase, chimioterapia le determina sa secrete o proteina care sustine dezvoltarea tumorii si incurajeaza rezistenta la tratamentele ulterioare.
Cum se poate, pe buna dreptate, ca organismul sa se recupereze daca este taiat, otravit si ars, iar acest lucru sa fie considerat o practica acceptabila pentru tratarea cancerului?
Puterea usturoiului
Usturoiul face parte din familia liliaceelor si este o planta legumicola bienala. Este utilizat din cele mai vechi timpuri atat pentru proprietatile sale culinare cat si pentru cele medicinale. Caracteristica distincta a usturoiului este mirosul special care provine din procesul de descompunere a enzimelor cu continut de sulf care are loc in momentul taierii sau strivirii sale. Chiar daca nu este o sursa importanta de nutrienti esentiali, usturoiul ofera o multime de beneficii pentru sanatate datorita prezentei in compozitia lui a oligosaccharides si a proteinelor bogate in arginina, a seleniului si a