De ce a divorţat, de fapt, Jorge? Artistul a spus care au fost motivele reale ale despărţirii de Alina Laufer: "Îmi doream să fim doar noi şi copilul"

De ce a divorţat, de fapt, Jorge? Artistul a spus care au fost motivele reale ale despărţirii de Alina Laufer:
De ce a divorţat, de fapt, Jorge? Artistul a spus care au fost motivele reale ale despărţirii de Alina Laufer: "Îmi doream să fim doar noi şi copilul"

Jorge a vorbit despre momentele grele din fosta căsnicie cu Alina Laufer.

Jorge a fost invitat, recent, la podcast-ul lui Cătălin Măruţă. Artistul a vorbit atât despre căsnicia pe care o are acum cât şi despre mariajul eşuat cu Alina Laufer. Este prima oară când solistul vorbeşte, desluşit, despre motivele reale care au stat în spatele despărţirii de mama primului său copil.

Citeste si: Jorge a recunoscut că și-a înșelat soția: „Am stat și împreună și separat”

" N-a funcționat. O relație, o familie trebuie să fie soț, soție, și părinții, doar până în momentul în care soțul și soția au un copil. În momentul în care soțul și soția au un copil, nu mai poți să stai cu bunicii în casă.
Chiar dacă sunt în aceeași curte, nu mai poți.
Adică e o chestie de energie a familiei, mai ales dacă poți, de ce să nu stai singur.

Stăteam și cu părinții ei și era destul de greu la un moment dat. Îmi doream să fim doar noi și copilul. Nu aveam deloc susținere pe partea artistică, mereu îmi spuneau: 'Fă și tu ceva serios!' Îmi cer scuze că spun asta, îi respect foarte mult și le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine, dar ăsta-i adevărul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Jorge nu a mai suportat să stea cu socrii lui! "Ea mă ducea cu zăhărelul"

Să fiu sincer, eram un puști care a venit din Constanța și ei m-au primit la ei în casă, să fim serioși acum, oamenii mi-au dat tot.
Dar la un moment dat, poate și din dorința mea de a fi pe picioarele mele și de a nu mai sta așa, în același papuc, mi-am dorit să plec.

Și dacă Alina n-a vrut să vină cu mine, eu am plecat, pur și simplu. Am plecat de acasă, mi-am luat un geamantan, am pupat-o pe Carina (n.r. fiica lui Jorge și a Alinei). Eu am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată. I-am spus că plec la mama în Constanța și acolo am rămas. Ea mă ducea mereu cu zăhărelul că o să ne mutăm, căutam, culmea, am căutat și în complexul în care stau acum.
Așa a fost atunci
.", a declarat Jorge, în cadrul podcast-ului amintit.

Citeste si: Fiul lui Jorge a fost externat. Băiețelul și-a petrecut mai multe zile în spital, după ce a făcut o pneumonie severă: "Nu am crezut că am putea trece prin așa ceva vreodată"

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În cazul lor se potriveşte, însă, vorba românească "tot răul spre bine". Alina are astăzi o familie minunată cu omul de afaceri Ilan Laufer, iar Jorge şi-a găsit fericirea în braţele Ramonei Prodea despre care spune că este iubirea vieţii lui.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies