De ce am insomnii? 5 motive pentru care nu poţi dormi

De ce am insomnii? 5 motive pentru care nu poţi dormi
De ce am insomnii? 5 motive pentru care nu poţi dormi

Ai probleme cu somnul şi nu poţi dormi noaptea? Insomnia poate să fie cauzată de obiceiuri banale pe care le ai pe parcursul zilei. Descoperă unde greşeşti!

Nu poţi dormi noaptea atunci când ai consumat o cantitate prea mare de cofeină, lucru pe care toată lumea îl cunoaşte, însă nu-l respectă cu toţii. Pentru unele persoane, chiar şi o cantitate mică de cofeină consumată după-amiaza poate să tulbure calitatea somnului.

Însă, mai există şi alte asemenea motive banale pe care le faci din obişnuinţă, însă care au un impact semnificativ asupra somnului.

Aproximativ 30-40% dintre adulţi se confruntă cu episoade de insomie în decursul unui an. Conform studiilor de specialite, există peste 80 de cauze ale insomniei.

Hipertensiunea arterială, diabetul şi depresia sunt câteva dintre problemele medicale cu care te poţi confrunta ca urmare a nopţilor în care dormi prost, avertizează celebrul Dr. Oz.

Un somn de calitate este esenţial pentru sănătatea întregului corp, deoarece în aceste ore se revigorează tot sistemul.

De asemenea, în funcţie de fiecare persoană, ai nevoie între 7-9 ore de somn pentru a avea energie în următoarea zi.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

A topit aproape 20 de kilograme după sarcină cu un ceai natural şi ieftin. Şi tu îl ai în casă. Cum trebuie să procedezi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies