De ce ar trebui femeile să țină cheile de la mașină în frigider. Orice șoferiță ar trebui să pună acest lucru în aplicare

De ce ar trebui femeile să țină cheile de la mașină în frigider. Orice șoferiță ar trebui să pună acest lucru în aplicare
De ce ar trebui femeile să țină cheile de la mașină în frigider. Orice șoferiță ar trebui să pună acest lucru în aplicare

În ziua de azi, mașinile moderne devin din ce în ce mai avansate din punct de vedere tehnologic și al inteligenței. Nu este vorba doar de caracteristicile standard sau la opțiunile variate oferite, ci și la cheile în sine, care pun în valoare puternicul sistem „Keyless".

Acum nu mai este necesar să introduceți cheia în broască pentru a deschide sau închide ușa. Totul se realizează în prezent prin intermediul conectivității de la distanță.

În plus, nu mai trebuie să folosiți cheia pentru a porni mașina deoarece este de ajuns să o aveți în buzunar sau în geantă, astfel încât să puteți activa contactul rapid.

Citește și: Trucuri eficiente pentru a păstra claritatea uleiului din tigaie pe termen lung

De ce să ții cheile mașinii în frigider

Această tehnologie oferă un nivel înalt de confort, dar vine și cu riscurile sale, deoarece cheile avansate ale mașinii tale reprezintă o atracție maximă pentru hoții de mașini.

Prin folosirea unor instrumente sofisticate, infractorii pot intercepta cu ușurință codurile cheilor și să fure mașina în mod discret. Este esențial să înțelegem că sistemul Keyless utilizează un cip care facilitează comunicarea directă cu vehiculul.

Acest cip trimite un algoritm către sistemul de securitate, care, odată citit, permite deschiderea ușilor și pornirea motorului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De cele mai multe ori, acest semnal este transmis doar în proximitatea imediată a mașinii, ceea ce, în teorie, face ca cheia să acționeze ca un sistem antifurt. Cu toate acestea, hoții experimentați au descoperit o metodă inteligentă de a ocoli cu ușurință această limitare:

Ei folosesc repetitoare de semnal care le permit să deschidă mașini chiar și de la sute de metri distanță, furându-le în mod discret, fără ca proprietarii să fie conștienți. De asemenea, nu este neobișnuit ca hoții să selecteze în mod intenționat o anumită mașină și să utilizeze această strategie pentru a o fura chiar și atunci când proprietarul se află în liniște acasă.

 Orice șoferiță ar trebui să pună acest lucru în aplicare
Orice șoferiță ar trebui să pună acest lucru în aplicare[Sursa foto: freepik]

Cum să te ții departe de hoții de mașini

Prin urmare, este crucial să fiți vigilenți. Trebuie să adoptați cele mai bune măsuri de precauție pentru a vă proteja cheile și a asigura că semnalul emis de ele este în siguranță. Pentru a obține o protecție optimă, unele dispozitive electrocasnice se dovedesc a fi aliați.

Dacă păstrați cheile în frigider, semnalele se vor bloca, iar hoții nu vor mai capta semnalul.

Același lucru este valabil și dacă alegeți să le puneți în cuptorul cu microunde.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Este important să nu le uitați în cuptorul cu microunde și trebuie să aveți grijă ca temperatura din frigider nu este prea mică, deoarece cheia se poate deteriora.

Aceste dispozitive oferă o protecție similară cu un seif. Trebuie să ținem cont însă că nici aceste opțiuni nu sunt absolut infailibile, dar riscul de furt este redus în comparație cu păstrarea cheilor pe tejghea de la intrarea în casă.

 Orice șoferiță ar trebui să pună acest lucru în aplicare
Orice șoferiță ar trebui să pună acest lucru în aplicare[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce truc pentru păr trebuie să folosească femeile. Nu vor mai avea nevoie de șampon



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum să faci ca să nu ți se mai lipească peștele în tigaie. Trucul gospodinelor iscusite

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies