De ce are nevoie fiecare zodie in următoarea perioadă? Mercur retrograd creează multe probleme!

De ce are nevoie fiecare zodie in urmatoarea perioada. Mercur retrograd!
De ce are nevoie fiecare zodie in urmatoarea perioada. Mercur retrograd!

Stiai ca Mercur intra in retrograd de 3 ori pe an? Fiecare faza retrograda dureaza cu aproximatie 3 saptamani si vine la pachet cu un val de schimbari si confuzii in relatii, ganduri si comunicare. Pe 14 octombrie Mercur si-a inceput miscarea retrograda in Scorpion si isi va termina procesul pe 4 noiembrie in zodia Balanta. Afla ce anume are nevoie fiecare zodie in parte in urmatoarea perioada:

De ce are nevoie fiecare zodie in urmatoarea perioada. Mercur retrograd! Stiai ca Mercur intra in retrograd de 3 ori pe an? Fiecare faza retrograda dureaza cu aproximatie 3 saptamani si vine la pachet cu un val de schimbari si confuzii in relatii, ganduri si comunicare. Pe 14 octombrie Mercur si-a inceput miscarea retrograda in Scorpion si isi va termina procesul pe 4 noiembrie in zodia Balanta. Afla ce anume are nevoie fiecare zodie in parte in urmatoarea perioada:

De ce are nevoie fiecare zodie in urmatoarea perioada. Mercur retrograd!
De ce are nevoie fiecare zodie in urmatoarea perioada. Mercur retrograd!

Berbec

Cel mai sanatos lucru pe care poti sa il faci in aceasta perioada este sa eviti dramele. Sfatul nostru este sa faci un pas in spate si sa eviti cat de mult poti comunicarile dificile. Daca iti este greu sa te faci inteleasa si esti lipsita de rabdare, este posibil sa intri destul de usor in conflicte serioase. Trebuie sa ai mare grija la acest aspect, cat si la relatia de cuplu.

Taur

Ai nevoie sa iti planifici mult mai bine zilele decat ai facut-o pana acum. Este evident ca treci printr-o perioada destul de incarcata si trebuie sa te organizezi mai bine astfel incat sa reusesti sa te ocupi cu brio de fiecare sarcina.

Citeste si: Horoscop Noiembrie. Luna iubirii pentru acești nativi. Care sunt zodiile care își vor găsi marea dragoste

Gemeni

Trebuie sa fii mult mai atenta la modalitatea in care interactionezi cu oamenii din jurul tau, in special cu cei dragi tie, cat si la modul in care te exprimi. Gandeste de mai multe ori inainte de a verbaliza si fii clara si sincera cu privire la intentiile tale. Acum nu este momentul sa te joci.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Rac

Trebuie sa ai mai multa incredere in tine. Este o perioada a schimbarilor, este momentul sa crezi in tine si sa lupti cu tarie pentru ceea ce iti doresti. Daca simti ca ai nevoie de ajutor, alege cu grija oamenii care sa ti-l ofere.

Leu

Esti prea mult cu capul in nori si trebuie sa fii mai ordonata de atat, altfel risti sa pierzi detalii importante pe plan profesional si chiar sa intelegi anumite situatii in mod gresit.

Incearca sa iti prioritizezi sarcinile, sa fii mai atenta si mai ordonata si sa nu te ocupi de prea multe lucruri deodata.

Fecioara

Te grabesti prea mult si acest aspect nu este benefic. Ai nevoie sa ai rabdare, deoarece ceea ce iti doresti va veni la tine atunci cand vei fi pregatita si nu neaparat cand iti doresti tu.

Balanta

Ai fost mult prea concentrata pe viata ta profesionala si acum descoperi ca te-ai neglijat pe tine. Trebuie sa faci o pauza si sa iti acorzi si tie un timp de liniste si relaxare.

Scorpion

Ai dat tot ce ai avut tu mai bun oamenilor din jur si acum iti dai seama ca pe tine te-ai ignorat. Observi si cat de obosita esti.

Pentru ca relatiile tale sa fie sanatoase, trebuie sa impui limite.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sagetator

Este momentul benefic pentru tine sa spui ce gandesti. Trebuie sa iti indrepti atentia asupra vietii tale sentimentale si sa ai parte de niste discutii mature cu partenerul tau.

Capricorn

Este momentul sa lupti pentru ceea ce iti doresti. Astrele sunt de partea ta in aceasta perioada dificila si te ajuta mai mult decat crezi sa depasesti orice obstacol.

Varsator

Descoperi ca esti mai sensibila decat de obicei si petreci mult timp gandindu-te la greselile din trecut. Trebuie sa lasi trecutul in urma si sa te concentrezi asupra prezentului.

Pesti

Invata sa ai rabdare. Munca ta va da roade in scurt timp. Nu permite grabei sa iti afecteze cariera.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies