Horoscop Noiembrie. Luna iubirii pentru acești nativi. Care sunt zodiile care își vor găsi marea dragoste?

horoscop noiembrie
horoscopul lunii noiembrie

Luna noiembrie vine cu fluturași în stomac pentru aceste zodii, însă unele nu vor avea prea mare succes.

Dacă până acum dragostea a cam stat după colț, se pare că în luna noiembrie își va face apariția pentru anumiți nativi. Totul va deveni mai clar și va lua o întorsătură neașteptată.

Gemeni

Persoanele născute în această zodie, care au o relație de lungă durată, vor avea parte de o surpriză de proporții în luna noiembrie. Se vor trezi logodite și acest lucru nu poate decât să le bucure sufletul.

Nativii singuri își vor găsi partenerul mult așteptat, așa că gemenii pot spune că vor avea o lună mai mult ca perfectă.

horoscopul lunii noiembrie
marea dragoste va veni mai repede decât ne-am aștepta în luna noiembrie[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Zodiile care formeaza cupluri perfecte! Se atrag ca un magnet!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro


Săgetător

Nativii săgetător își vor da seama cât de norocoși sunt alături de persoana iubită pe care au găsit-o, căci în luna noiembrie vor avea parte de multe cadouri și mici atenții din partea acestora. Nu se vor simți nici pe departe sufocați, deoarece adoră să fie răsfățați.

horoscop luna noiembrie
luna noiembrie vine cu fericire pentru anumiți nativi[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Bărbaţii mincinoşi ai zodiacului! Ei te mint cu zâmbetul pe buze şi fără remuşcări!

Pești

Luna noiembrie vine cu o cerere în căsătorie pentru nativii pești. Va fi o surpriză mai mult decât neașteptată, mai ales că relația cu partenerul părea că scârțâie. Poate că acesta e modul lor de a-și cere scuze, dar e un mod de-a dreptul inedit, trebuie să recunoaștem!

Taur

Nativii acestei zodii își vor întâlni în luna noiembrie partenerul pe care l-au așteptat atâția ani.

Se vor identifica cu el mai bine decât cu oricine altcineva și vor fi foarte mirați să vadă că mai există pe lumea asta cineva ca ei. Va fi o lună înfloritoare pentru tauri.

Rac

Din păcate, pentru nativul rac luna noiembrie vine cu multe întrebări. Nu știe încotro s-o apuce și nu realizează dacă își dorește să fie în continuare singur sau vrea să pornească la drum alături de o singură persoană.

Va trebui să analizeze foarte bine anumite aspecte, căci timpul trece extre de repede și se va trezi la un moment dat în imposibilitatea de a mai putea face alegeri.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Un alt "război" în showbiz! Bianca Drăgușanu o atacă pe Carmen de la Sălciua

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies