Zodiile care formează cupluri perfecte! Se atrag ca un magnet!

Zodiile care formează cupluri perfecte! Se atrag ca un magnet!
Zodiile care formează cupluri perfecte! Se atrag ca un magnet!

Se stie despre astre ca au o influenta semnificativa asupra personalitatii nativilor, dar si asupra modalitatii in care 2 oameni se inteleg intre ei. Exista zodii care sunt perfect compatibile intre ele, dar exista si semne zodiacale care nu se inteleg deloc. Acestea sunt zodiile care se atrag reciproc:

Zodiile care formeaza cupluri perfecte! Se atrag ca un magnet! Se stie despre astre ca au o influenta semnificativa asupra personalitatii nativilor, dar si asupra modalitatii in care 2 oameni se inteleg intre ei. Exista zodii care sunt perfect compatibile intre ele, dar exista si semne zodiacale care nu se inteleg deloc. Acestea sunt zodiile care se atrag reciproc:

Zodiile care formeaza cupluri perfecte! Se atrag ca un magnet!
Zodiile care formeaza cupluri perfecte! Se atrag ca un magnet!

Berbec

Berbecii au cea mai buna compatibilitate cu gemenii, leii, varsatorii si pestii.

Berbecul este un nativ din semnul focului si are o compatibilitate mare cu celelalte semne de foc, respectiv leul si sagetatorul, dar si cu semnele de aer, respectiv gemenii si varsatorii. Berbecii au un comportament temperamental si nerabdator, dar acestia pot fi si aventurosi si energici.

Taur

Nativii din zodia taur au cea mai buna compatibilitate cu racii, fecioarele, capricornii si pestii. Taurul este un semn de pamant si este atras de nativi din alte semne de pamant, respectiv capricorn si fecioara, dar este atras si de semnele de apa, pesti si raci.

Desi taurii pot fi uneori lacomi, acestia sunt de foarte mare incredere.

Gemeni

Gemenii au cea mai mare compatibilitate cu berbecii, leii, balantele si varsatorii. Nu surprinde pe nimeni faptul ca gemenii sunt atrasi de semne de aer, respectiv varsatorii si balantele, dar acestia se inteleg perfect si cu leii si berbecii. Gemenii sunt in natura lor versatili si inteligenti. Iubesc viata si sunt extrem de sociabili.

Rac

Racii prezinta o compatibilitate ridicata cu taurii, fecioarele, scorpionii si pestii. Racul este compatibil cu semnele de apa, respectiv pestii si scorpionii, dar si cu semnele de pamant, respectiv taurii si fecioarele. Atunci cand racii se indragostesc, acestia se daruiesc cu totul si sunt foarte precauti.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Leu

Leii sunt extrem de compatibili cu berbecii, gemenii, balantele si sagetatorii. Leii se potrivesc extrem de bine cu semnele de foc bineinteles, respectiv berbecii si sagetatorii, dar si cu semnele de aer, respectiv gemenii si balantele. Leii sunt capabili de foarte multa iubire si accepta foarte greu parerile celor din jur.

Fecioara

Fecioarele sunt extrem de compatibile cu taurii, racii, scorpionii si capricornii.

Nativii din aceasta zodie adora sa isi petreaca timpul in prezenta celorlalte semne de pamant, respectiv taurii si capricornii, dar se bucura de o relatie buna si cu racii si scorpionii. Nativii din zodia fecioara sunt perfectionisti si critici.

Balanta

Se potrivesc cel mai bine cu gemenii, leii, sagetatorii si varsatorii. Nativii din balanta pot fi deseori indecisi si creduli, dar au o diplomatie superioara care merge de minune cu leii si sagetatorii.

Scorpion

Prezinta cea mai buna compatibilitate cu racii, fecioarele, capricornii si pestii. Defectele scorpionilor care apar in anumite circumstante, respectiv de a deveni rautaciosi sau obsesivi pot fi ameliorate de nativi din zodia capricornului sau a fecioarei.

Sagetator

Prezinta cea mai buna compatibilitate cu berbecii, leii, balantele si varsatorii. Nativii din zodia sagetatorilor sunt persoane foarte inteligente, optimiste si oneste si se potrivesc cu semnele de aer precum balanta si varsatorul.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Bărbaţii mincinoşi ai zodiacului! Ei te mint cu zâmbetul pe buze şi fără remuşcări!

Capricorn

Au cea mai buna compatibilitate cu taurii, fecioarele, scorpionii si pestii. Acestia sunt foarte disciplinati si atenti, isi calculeaza bine riscurile si nu se arunca cu capul inainte si se inteleg de minune cu scorpionii si pestii.

Varsator

Prezinta cea mai buna compatibilitate cu berbecii, gemenii, balantele si sagetatorii. Sunt foarte inteligenti si independenti, loiali si fac casa buna cu berbecii si sagetatorii.

Pesti

Au cea mai buna compatibilitate cu taurii, racii, scorpionii si capricornii. Au o imaginatie foarte bogata, sunt sensibili si idealisti si fac casa buna cu taurii si capricornii.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies