De ce bebelusii se uita in gol si zambesc? Nu este vorba de o fantoma

De ce bebelusii se uita in gol si zambesc? Nu este vorba de o fantoma
De ce bebelusii se uita in gol si zambesc? Nu este vorba de o fantoma

Bebelusii sunt niste creaturi ciudate, cu tot felul de obiceiuri ciudate. Le place sa-si bage in gura degetele de la picioare, sa scoata tot felul de zgomote si sa urmareasca telefoanele mobile pentru perioade lungi de timp.

Cele mai multe dintre acestea au sens. Zgomotul este nou, asa ca vor sa-l auda, degetele de la picioare sunt delicioase, iar telefonul mobil este fascinant. Dar unele dintre obiceiurile lor iti dau fiori pur si simplu- ca atunci cand privesc in gol si zambesc. La ce naiba se uita? Poate ca ei vad ceva ce noi nu putem? De ce copiii privesc in gol si zambesc?

Citeste si: Cea mai noua tendinta pentru femeile insarcinate. Manichiura cu ecografie pe unghii

Citeste si: Igiena intimă după sex. Iată cum se face corect: 3 lucruri esenţiale! Ce e mult strică

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ti-ai surprins vreodata copilul ca se uita in gol si zambea, in timp ce statea in scaunul lui sau pe covor? Stiu ca este un obicei neplacut, dar sunt un parinte care

a vazut prea multe filme de groaza si a citit prea multe carti, in care singurii oameni care vad creatura malefica sunt copiii

Citeste si: Ce ai fost într-o viață anterioară îți va spune data de naștere. Impresionant

Citeste si: Cancerul de colon şi tumora rectală: INTERVIU cu un medic chirurg. Care sunt diferențele și cauzele

Din fericire, stiinta ne spune ca holbatul la absolut nimic este o parte normala a dezvoltarii unui copil, indiferent cat de infiorator pare. „Consumer Healthday” a remarcat ca, uneori, bebelusii se uita la nimic, deoarece creierul lor lucreaza nonstop, crescand si invatand lucruri noi. Ar putea parea deconectati, dar intr-adevar, se intampla multe in creierul lor.

citeste continuarea pe copilul.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Mark Hollis a murit la 64 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies