De ce e bine sa alegi sarea de Himalaya? Ce avantaje are fata de sarea normala sau cea extrasa din mare

De ce e bine sa alegi sarea de Himalaya? Ce avantaje are fata de sarea normala sau cea extrasa din mare
De ce e bine sa alegi sarea de Himalaya? Ce avantaje are fata de sarea normala sau cea extrasa din mare

De ceva timp, toata lumea vorbeste despre sarea roz de Himalaya, ca o alternativa sanatoasa la obisnuita sare "de masa". Multi afirma ca sarea roz de Himalaya este una dintre cele mai pure din lume, iar starea ei a fost mentinuta de zapada si gheata care au ferit-o de poluare.

Se spune ca sarea de Himalaya contine 84 de minerale: clorura de sodiu, sulfati, calciu, potasiu, magneziu. Mai mult, structura celulara a sarii inmagazineaza energie vibrationala. Mineralele din sare au o forma coloidala, ceea ce inseamna ca sunt suficient de mici ca sa fie absorbite cu usurinta de organismul uman.

Printre beneficiile consumului de sare roz de Himalaya se afla: creste libidoul, reduce semnele de imbatranire si detoxifieaza organismul de metale grele, previne bolile cardiovasculare, previne bolile aparatului respirator si imbunatateste functiile plamanilor

De ce e mai buna sarea de Himaya decat sarea de mare?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Specialistii

sustin ca desi, sarea de mare este o alternativa mai sanatoasa a sarii de masa, aceasta nu este chiar atat de curata. Sarea de mare este procesata din plin pentru ca oceanele de unde este extrasa sunt foarte poluate. Spre deosebire, sarea roz de Himalaya este pura si nu are nevoie de procesare.

De ce are sarea de Himaya culoarea roz?

Nuantele de roz sunt un indicator al continutului de fier si de minerale.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

VIDEO Ozana Barabancea, despre tratamentul cu lipitori, dar și cum o intervenție chirurgicală ar fi putut să îi pună viața în pericol. „Senzația pe care o am este de liniște, de fericire!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Andreea Bălan, despre perioada de după trupa André. Ce a trebuit să facă artista pentru a nu mai fi asociată cu acea trupă „Nu putea exista Andreea Bălan dacă nu făceam o schimbare radicală.”

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies