De ce înșală femeile. Reprezentantele sexului frumos trădează mai mult decât bărbații

De ce înșală femeile. Reprezentantele sexului frumos trădează mai mult decât bărbații
De ce înșală femeile. Reprezentantele sexului frumos trădează mai mult decât bărbații

Dacă te întrebi de ce ajung femeile și bărbații să înșele, îți oferim o serie de informații care te vor ajuta să înțelegi o situație de infidelitate.

În cazul în care încercați să găsiți o explicație atunci când vă confruntați cu o situație de infidelitate, noi vă sărim în ajutor cu o serie de concluzii despre cauzele care determină anumite persoane să calce strâmb.

Poate aveți în minte ideea preconcepută conform căreia bărbații înșală pentru mai mult sex. Total eronat. După ce veți citi acest articol, veți descoperi că femeile sunt, de fapt, cele care înșală din acest motiv.

Autoarea cărții „ The Secret Life Of The Cheating Wife” a inițiat un studiu pentru noul său volum, „Chasing Masculinity”, descoperind astfel o serie de stereotipuri în ceea ce privește infidelitatea.

„Bărbații din acest studiu s-au bucurat de sex în aventurile lor, dar au apreciat mai mult conexiunea emoțională și intimitatea." De cealaltă parte a baricadei, „marea majoritate a femeilor a căutat pur și simplu satisfacția sexuală”, a

spus ea.

Citeste si: Cinci lucruri pe care le iubești la bărbații din Zodiile de Foc

Bărbații înșală pentru a fi complimentați, femeile înșală din nevoia de sex

Bărbaţii sunt adesea catalogați ca niște creaturi dependente de sex, de aici și celebrele vorbe „toți bărbații înșală" sau „bărbații vor fi mereu bărbați". Femeile afirmă adesea că nu există bărbat care să nu fi călcat strâmb măcar o dată, însă în realitate lucrurile stau cu totul și cu totul altfel.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În urma studiilor, Alicia Walker a constatat că bărbații înșală, de fapt, din nevoia de a fi complimentați, din dorința de a auzi laude de la o persoană nouă în viața lor. Aceasta a mai ajuns la concluzia că femeile erau, de fapt, în căutare de sex fără implicații.

Bărbații înșală pentru că simt că nu reușesc să-și satisfacă partenera

În urma studiului, s-a constatat că femeile sunt cele care le oferă bărbaților plăcere prin propria satisfacție. Astfel că, bărbații se simt fericiți și împliniți în momentul în care partenera atinge punctul culminant.

Bărbații înșală pentru că au nevoie de confirmări

Bărbații au nevoie constant de confirmări pentru a se simți doriți.

În cazul în care au o relație cu o persoană greu de mulțumit, care le aruncă un compliment o dată pe an, bărbatul va căuta aprecieri în altă parte.

De asemenea, dinamica din dormitor joacă un rol important în satisfacerea bărbatului. În cazul în care partenera grăbește actul sexual sau nu atinge punctul culminant în timpul procesului intim, bărbatul se va simți nesigur și va avea senzația că este incapabil.

De ce înșală femeile

Bărbații vibrează atunci când aud comentarii de genul „ soția ta este atât de norocoasă să te aibă” din partea amantelor.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: 5 semne că partenerul te înșală! Află adevărul despre relația ta!

De ce înșală femeile

Stima de sine scăzută („speram să-mi îmbunătățesc imaginea")

Vă întrebați de ce ajung să înșele femeile? Lipsa încrederii de sine este răspunsul. Atunci când cuceresc, femeile își confiră puterea de seducție și se simt frumoase. Acestea cred că o noapte de amor extraconjugal le va spori stima de sine. Însă în realitate, se întâmplă exact pe dos.

De ce înșală femeile

Se lasă pradă contextului („eram beată și nu știam ce fac")

Contextul poate determina o femeie să calce strâmb, mai ales dacă sunt și câteva pahare la mijloc. Alcoolul are puterea de a diminua timiditatea și de a le detrmina pe unele femei să uite de partener, din dorința de a evada. Astfel, aceasta ajunge să facă lucruri de care nu ar fi crezut că este capabilă.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies